Notícies

Educació Social a la Facultat Pere Tarrés, el millor grau a l'Estat

Educació Social a la Facultat Pere Tarrés, el millor grau a l'Estat

Comparteix la notícia

Etiquetes

08.05.24

Estudiar el grau d'Educació Social a la Facultat Pere Tarrés-URL és la millor opció a l'Estat espanyol segons el rànquing "El Mundo 50 carreras" publicat avui. Aquests estudis universitaris se situen en primer lloc de la classificació, que enguany arriba a la 23a edició. És el segon any consecutiu que la Facultat Pere Tarrés ocupa la primera posició.

Al seu torn, el grau en Treball Social a la mateixa Facultat Pere Tarrés ocupa el tercer lloc. De fet, la Universitat Ramon Llull (URL) ha posicionat fins a set graus en el top 5 de l'Estat. A Catalunya, tant Educació Social com Treball Social ocupen la primera posició.

Aquest rànquing publica els 50 graus més populars pels estudiants i les cinc millors universitats on estudiar-los. La classificació recull 27 criteris de selecció repartits en tres grans blocs: un qüestionari amb l’opinió de 3.000 professors i professores, les dades facilitades per la universitat, altres indicadors d’estudis externs (rànquings internacionals o els informes de l’ANECA) i resultats d'informes d'universitats espanyoles. Enguany destaca l'objectiu d'augmentar el pes de la internacionalització en la valoració final.

Bona valoració per part, també, de l'alumnat

A més dels destacables resultats del rànquing, la Facultat Pere Tarrés dona a conèixer una bona valoració per part de l'alumnat. Les persones enquestades valoren els estudis amb un 8,1 de mitjana. D’altra banda, el 87% manifesten que tornarien a triar la mateixa carrera si haguessin de començar de nou, i el 90% d’aquests repetirien en la mateixa universitat. Un 91% també asseguren que la formació rebuda al llarg dels quatre cursos d’estudis és adequada a la realitat que es troben en el sector professional.

Aquestes són dades que dona a conèixer el darrer informe d'inserció laboral de la Facultat Pere Tarrés, realitzat el febrer de 2024.