S'han trobat 74 notícies amb l'etiqueta "Treball social"

Jesús Vilar, secretari general de la URL: “Hem de construir societats inclusores que promoguin els drets fonamentals de les persones”

06.11.23 / Notícies

Jesús Vilar Martín ha estat nomenat nou secretari general de la Universitat Ramon Llull (URL). Substitueix Anna Berga, qui ha ocupat el càrrec des del 2012. Fins aquest setembre, Vilar era el director acadèmic de Grau a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL. Ara s’incorpora a l’Equip Rector de la URL.

Veure més >

Vincul-ARTE, a la Facultat: 'Hem explorat vincles amb l'art'

25.10.23 / Notícies

Des d’inicis de setembre, a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull s'exposa la mostra Vincul-ARTE, un projecte d’innovació educativa que ha estat fet per estudiants i professorat dels graus en Educació Social i Treball Social de la Facultat Pere Tarrés.

Veure més >

Experts aborden la desinstitucionalització dels infants

28.09.23 / Notícies

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull ha acollit avui la jornada “Noves mirades per a la prevenció de la institucionalització de la infància”, que ha reflexionat al voltant de la necessitat de trobar alternatives a l’acolliment dels infants en situació de vulnerabilitat.

Veure més >

Mahmuda Mohamed, graduada a la Facultat Pere Tarrés: “Estudiar treball social m’ha salvat”

06.09.23 / Notícies

La Mahmuda Mohamed es va graduar el passat mes de juny en Treball Social a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull.

Veure més >

Els serveis educatius i socials de la Fundació Pere Tarrés inicien el curs

05.09.23 / Notícies

L'oferta educativa i social comença demà, dimecres, coincidint amb l'inici del curs escolar. Els espais migdia i les escoles bressol, de les primeres.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés rep el reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona per donar feina a persones en situació de vulnerabilitat

06.06.23 / Notícies

Es tracta del distintiu d'Empresa Responsable que atorga l'Ajuntament de Barcelona dins del Programa Làbora promogut per l'Institut Municipal de Serveis Socials 

Veure més >

L’educació en el lleure i el foment del teixit associatiu són peces claus per prevenir el suïcidi juvenil

10.05.23 / Notícies

El 85è Fòrum Social Pere Tarrés debat estratègies de detecció i prevenció de les conductes suïcides en adolescents i joves i remarca la importància de crear espais relacionals a través del lleure, els centres educatius i l’associacionisme que permetin acompanyar els supervivents

Veure més >

Els estudiants de la Facultat Pere Tarrés pregunten als candidats electorals sobre les seves polítiques socials

08.05.23 / Notícies

En el debat hi han participat els següents portaveus municipals: Montserrat Benedí (ERC), Gemma Tarafa (Barcelona en Comú), Joan Ramon Riera (PSC), Neus Munté (Junts), Isabel Sanz (PP) i Marilén Barceló (Valents). El professor Roger Buch, ha moderat l’acte

Veure més >

La Facultat Pere Tarrés acull una jornada sobre protocols de protecció en el lleure educatiu en el marc d’un dels seus projectes de recerca

14.12.22 / Notícies

La jornada va girar al voltant del disseny de protocols de prevenció i d'actuació davant de la violència, la definició del perfil de delegat/da de protecció i el disseny d’una proposta formativa adreçada als monitors/es i directors/es de lleure educatiu i delegats/des de protecció.

Veure més >

“La soledat té un impacte global semblant al de les epidèmies biològiques”

09.11.22 / Notícies

El número 80 de la publicació “Educació Social. Revista d’intervenció Socioeducativa” té com a eix temàtic la soledat entre les persones joves. El professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social-URL Paco López és el coordinador d’aquest nou número i ens parla de com afrontar-la tant en la nostra vida personal com des de l’acció socioeducativa.

Veure més >