S'han trobat 6 notícies amb l'etiqueta "Presons"

Entrevistem la Idoia Porta, directora de la Residència Universitària 'La Inmaculada' de la Fundació Pere Tarrés

28.12.22 / Notícies

La Fundació Pere Tarrés té una residència universitària de gestió pròpia a Madrid, 'La Inmaculada', des de l'any 2001, amb capacitat per a uns 60 estudiants. Actualment, la seva directora és la Idoia Porta, amb qui hem estat parlant sobre com és el dia a dia dels treballadors/es i estudiants de la residència, especialment durant aquestes festes nadalenques.

Veure més >

Jesús Vilar, docent de la Facultat Pere Tarrés: "Hi ha problemàtiques que perduren, però les variables canvien. L'educació social ha de crear respostes noves"

09.05.22 / Notícies

El nou número d’Educació Social. Revista d’Intervenció Socioeducativa aborda com l’educació social s’ha d’adaptar els nous temps, segons el seu coordinador Jesús Vilar.

Veure més >

El progrés de l’educació social a través de la investigació, eix central del número 79 de la revista “Educació Social”

28.04.22 / Notícies

Experiències d’investigació i d’innovació en l’educació social” és el títol del nou monogràfic de la revista

Veure més >

Onze testimonis relaten les seves vivències com a treballadors/es socials en un llibre

01.04.22 / Notícies

“És una eina per descobrir i redescobrir el treball social”, diu Elena Requena, coordinadora de l’obra i docent de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Fundació Pere Tarrés-URL

Veure més >

“La solució implica introduir el diàleg en els processos judicials”, Ramón Sáez Valcárcel a la Càtedra de Justícia Social i Restaurativa de la Facultat Pere Tarrés-URL

20.10.21 / Notícies

El Magistrat de l’Audiència Nacional, Ramón Sáez Valcárcel, explica que “l’educació és clau per fomentar espais de reparació i reinserció i construir una ciutadania igualitària”

 

Veure més >

Educació social i justícia restaurativa al monogràfic “Educació Social. Revista d’intervenció socioeducativa”

25.05.18 / Notícies

El monogràfic d’Educació Social. Revista d’Intervenció Socioeducativa presenta una perspectiva de la justícia -la justícia restaurativa- que obre vies de col·laboració amb l’educació social.

Veure més >