Centres socioeducatius Beques estiu Colònies escolars Salut bucodental Destí donatius Col·laboradors

Centres socioeducatius

Els 26 centres socioeducatius adherits a la Fundació Pere Tarrés, ubicats principalment en barris empobrits i desafavorits de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, treballen diàriament perquè al voltant de 2.800 nens i nenes en risc d’exclusió social, d’entre 3 i 16 anys, es desenvolupin humanament, emocional i competencial perquè, en un futur, puguin gaudir d’una vida feliç i plena.

En aquests centres, els infants troben, cada tarda, un espai organitzat que els permet desenvolupar-se i créixer a través d’activitats de reforç escolar i de lleure educatiu acompanyats per educadors/es socials, psicòlegs/es, treballadors/es socials i voluntaris/es. Alhora, les seves famílies tenen un espai de suport perquè se sentin acompanyades i recolzades en el procés de la paternitat.

Centres socioeducatius diaris

Cada tarda donem milers d'oportunitats

Per poder seguir obrint les portes a tots aquests nens i nenes en situació vulnerable, oferir-los una millor atenció socioeducativa i fer possible que tinguin una infància plena, es necessita el compromís de particulars, entitats i empreses, durant tot l’any.

Infografia XACS

Treballem perquè els infants visquin com a nens i creixin com a persones.

Centres socioeducatius diaris

Centres socioeducatius diaris

L'acompanyament, atenció i ajuda que reben els nens i les nenes, i les seves famílies, que participen en els centres socioeducatius té un efecte molt positiu sobre el seu benestar.

26 centres
2.785 infants
Beques per a colònies escolars

Beques per a colònies escolars

Garantim que el dret dels nens i les nenes a l'educació i al lleure transcendeixi més enllà dels murs de l'escola.

79 escoles
417 infants
Beques per a colònies i casals d’estiu

Beques per a colònies
i casals d’estiu

Donem oportunitats perquè els infants gaudeixin i aprenguin a través del joc, adquireixin valors de forma individual i en equip, i potenciin hàbits saludables.

4.020 infants becats 
Col·labora amb nosaltres
FES UN DONATIU