Campanya de recollida de joguines de Nadal

Cada any, la Fundació Pere Tarrés porta a terme la campanya de recollida de joguines per a infants en situació de vulnerabilitat social. Les joguines que es recapten durant la campanya estan destinades als nens i nenes que assisteixen cada a dia als diferents centres oberts i socioeducatius adherits a la nostra entitat, des dels quals treballem per millorar les seves competències educatives i emocionals.

COM ENS PODEU AJUDAR

APADRINAR UNA CARTA

ANAR

DONACIÓ LLIURE

INFORMA'T

DONATIU ECONÒMIC

Si ho desitges, també pots col·laborar fent una aportació a través d’un donatiu econòmic. Pots trobar més informació sobre com fer el donatiu aquí:

FES UN DONATIU

Apadrinar una carta

Cada Nadal els diferents centres socioeducatius preparen la seva carta als Reis Mags, en la qual anoten quines joguines i material escolar necessiten. Pots apadrinar una de les cartes als Reis i complir els seus desitjos. Pots fer arribar les joguines de la carta directament al centre escollit o bé a la Fundació i un dels nostres patges reials s’encarregarà de portar-les al centre.

Donació lliure

Si no vols apadrinar cap carta en concret, també pots aportar joguines i/o material escolar divers i nosaltres el distribuirem entre els diferents centres. En aquest cas, et deixem exemples del que pots aportar:

 
Què necessitem?
 

Per a dubtes o més informació pots escriure un correu a capinfantsc@peretarres.org.

Entre tots i totes podem fer que els infants en situació de vulnerabilitat tinguin un Nadal ple d’il·lusions i de màgia. 

A través d’aquest projecte es contribueix en 3 ODS