Salut bucodental

ATENCIÓ A LA SALUT BUCODENTAL D’INFANTS EN SITUACIÓ VULNERABLE

Des de 2017, la Fundació Pere Tarrés atén les necessitats bucodentals, que no queden cobertes pel sistema sanitari públic, dels infants menors de 12 anys que participen en els diferents centres socioeducatius, gràcies a donatius de particulars i entitats, i a la col·laboració de diversos centres dentals.

fes un donatiu

principals accions

Diagnosticar l’estat de la salut bucodental dels infants que participen als 35 centres socioeducatius adherits a la Fundació Pere Tarrés.

Atendre les dolències bucodentals dels infants, principalment els menors de 12 anys (dents de llet).

Fer accions de prevenció en salut bucodental entre els infants i llurs famílies.

Incidència amb les administracions per aconseguir un major compromís en l’atenció a la salut bucodental dels infants.

Campanya de sensibilització i de captació de fons adreçada a particulars i empreses per rebre donatius i poder cobrir les despeses dels tractaments.

+480
revisions

300
tractaments

8
centres col·laboradors

El 2017, la Fundació Pere Tarrés va publicar un informe que posava de relleu la relació entre pobresa i la mala salut bucodental que pateixen nombrosos infants, degut, principalment, a les dificultats de les seves famílies per accedir a una alimentació sana i equilibrada.

Com pots ajudar

DONATIU ECONÒMIC

Amb 40 €:

pots fer que 1 infant sigui atès per ser tractat d'una càries dental.

Amb 350 €:

permetràs que 5 infants siguin tractats d'una dolència dental (càries, extraccions, empastaments).

FES UN DONATIU

DONACIÓ DE RASPALLS I PASTES DE DENTS

Als centres socioeducatius cada dia els infants es raspallen les dents després de berenar, per tal que adquireixin un bon hàbit higiènic.

Els raspalls i les pastes de dents s’adquireixen per donacions d’empreses i cada cinc mesos es renoven per motius higiènics.

INFORMA’T
93 430 16 06 / ajudals@peretarres.org

REVISIONS I TRACTAMENTS

Per atendre els infants dels 31 centres socioeducatius, ubicats a diferents ciutats, necessitem la col·laboració i el suport de centres dentals o dentistes que puguin fer les revisions als infants de forma gratuïta i els tractaments a un preu ajustat en la mesura del possible, per poder assumir el seu cost.

INFORMA’T
93 430 16 06 / ajudals@peretarres.org

A través d’aquest projecte es contribueix en 3 ODS