Sala d'expertes i experts Torna enrere

Óscar Martínez Rivera

Professor contractat i doctor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL)

Àmbits de coneixement: Educació social, discapacitat, inserció laboral i formació.
Expert en: Educació social · Discapacitat · Inserció laboral · Formació ·

Formació

Doctor en Educació i societat a la UB. És llicenciat en Psicopedagogia i Diplomat en Educació Social (URL). Màster en Societat de la informació i el coneixement i Postgrau en Inserció Laboral (URL) i Postgrau en Educació i TIC (eLearning).

Experiència

Treballa a la Facultat Pere Tarrés des del 2001. Professor a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) (2008-actual). Educador social durant 20 anys a la llar-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual del Taller Escola Barcelona.

Publicacions

Ha publicat els llibres: “Habitar recursos residenciales. Trabajar donde el otro està viviendo”, “Alterando la discapacidad” i “Acció Social 2.0”. A més, ha publicat 9 capítols de llibres i més de 20 articles acadèmics indexats a revistes com “Cultura de los cuidados”, “Religions”, “ Revista Brasileira de Educação Especial”, “Prisma Social”, entre d’altres.

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

L’accessibilitat, generadora d’igualtat

L’accessibilitat, generadora d’igualtat

L'accessibilitat és un dret bàsic i universal reconegut des de fa dècades per lleis i convencions internacionals. Promoure el disseny per a tothom millora la qualitat de cadascuna de les persones sense excepció.

Quan un llibre va d’autèntica vida

Quan un llibre va d’autèntica vida

“Va de vida” és un llibre sobre el compromís que suposa treballar amb persones, un compromís que en molts moments pot ser controvertit i incòmode per a molts.

Consulta més articles