Notícies Opinió i anàlisi d'actualitat Blog Publicacions Estudis i informes

Coneixement

La Fundació Pere Tarrés vol ser un agent social rellevant i transformador que pugui aportar coneixement i afavorir la reflexió sobre qüestions educatives i socials, especialment les que estan insuficientment ateses.

Com a entitat diversa i multidisciplinar podem aportar valor a la societat a partir de la triangulació de la intervenció social i educativa, l’experiència formativa i la generació del coneixement que es realitza de les àrees de recerca, consultoria i estudis.

Per fer arribar aquest coneixement i reflexions a la societat utilitzem totes les eines i els canals que tenim a l’abast.

La Fundació Pere Tarrés elabora un informe de balanç de les colònies i casals d’aquest estiu amb aprenentatges clau per l’inici de curs escolar
Veure totes

Publicacions

Biblioteca

Amb un fons documental de més de 38.000 llibres i 500 col·leccions de revistes, la Biblioteca de la Fundació Pere Tarrés és un centre documental de Catalunya de referència especialitzat en ciències socials i, concretament, en aquelles temàtiques afins al treball social, l'educació social, l'educació ambiental i l'educació en el lleure.

Obrir enllaç