Sala d'expertes i experts Torna enrere

Ana Sesé Taubmann

Responsable de l’àrea d’Inserció Sociolaboral

Àmbits de coneixement: Inserció laboral.
Experta en: Inserció laboral ·

Formació

Doctora en Psicologia

Experiència

Responsable de l’àrea d’Inserció Sociolaboral – Fundació Pere Tarrés (des de 2013). Directora de projectes a Consultoria i Estudis- Fundació Pere Tarrés (2005-2012). Professora associada a la Facultat Pere Tarrés (2006-2014). Consultora a la UOC (2005-2009). Tècnica d’inserció laboral-Fundació FIAS/ CIREM (1997-2005).

Publicacions

Ha publicat articles referents a la inserció laboral dels joves en el mercat de treball, així com de persones amb trastorn mental. Ha escrit articles per a la Revista d’Intervenció socioeducativa sobre la diversitat funcional a la feina, entre d’altres.

ARTICLES PUBLICATS AL BLOG DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Els Programes Singulars: la Garantia Juvenil a Catalunya’2018

Els Programes Singulars: la Garantia Juvenil a Catalunya’2018

El Servei d’Ocupació de Catalunya reprèn les polítiques actives d’ocupació després d’uns mesos de “parada tècnica” i ho fa amb canvis significatius pel que fa al finançament de programes vinculats al Sistema de Garantia Juvenil.

La trampa de la precarietat laboral

La trampa de la precarietat laboral

Encara que es parla molt de la suposada recuperació econòmica, una mirada acurada a la realitat que ens envolta mostra que encara estem lluny d’una millora real. Només una dada: gairebé mig milió de persones viuen a Catalunya atrapades entre l’atur i la precarietat laboral, sense perspectives de sortir-ne durant el proper any. 

Consulta més articles