Notícies

La Facultat Pere Tarrés acull una jornada sobre protocols de protecció en el lleure educatiu en el marc d’un dels seus projectes de recerca

La Facultat Pere Tarrés acull una jornada sobre protocols de protecció en el lleure educatiu en el marc d’un dels seus projectes de recerca

Comparteix la notícia

Etiquetes

Infància  

14.12.22

Una cinquantena de persones han assistit a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL a una jornada sobre el disseny de protocols de prevenció i d'actuació davant de la violència, la definició del perfil de delegat/da de protecció i el disseny d’una proposta formativa adreçada als monitors/es i directors/es de lleure educatiu i delegats/des de protecció, organitzada en el marc del projecte de recerca Herramientas pedagógicas para la implementación de la LOPIVI en las entidades de tiempo libre educativo.

La jornada, amb el Grup de recerca Innovació i Anàlisis Social (GIAS) i la Càtedra de Lleure educatiu i Acció Sociocultural de la Facultat com a principals protagonistes, va comptar també amb la participació de la Sra. Lucia Losoviz, directora general de Drets de la Infància i Adolescència del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, i del Dr. Isaac Ravetllat, director del Centre d’Estudis sobre Drets de la Infància i l’Adolescència (CEDIA) de la Universitat de Talca (Xile) i membre de l’equip de recerca. A banda de destacar els primers resultats del projecte de recerca, ambdós ponents van debatre sobre les previsions, avenços i interrogants de la prevenció de la violència a l'àmbit de l'oci educatiu a la llum de la LOPIVI, la Llei Integral de Protecció de la Infància i l’Adolescència enfront de la Violència.

A partir del mes de gener de 2023 està previst que els materials elaborats en el marc d’aquest projecte de recerca estiguin disponibles a la web de la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció Sociocultural.