S'han trobat 28 notícies amb l'etiqueta "Solidaritat"

La Fundació Pere Tarrés beca aquest estiu 6.400 infants perquè gaudeixin de casals i colònies

21.09.23 / Notícies

Aquest estiu, l'entitat ha becat més infants que mai abans perquè puguin gaudir d'activitats de lleure a l'estiu en un context de crisi econòmica. En la darrera dècada, s’ha multiplicat per 6 el nombre d’infants que s’han becat en el marc de la campanya “Cap infant sense colònies”. Per poder-hi donar resposta, s’han mobilitzat més de 2 milions d’euros gràcies a les aportacions d’administracions, empreses i donatius particulars. En total, prop de 38.000 infants, adolescents i joves han participat en alguna activitat d'estiu de la Fundació Pere Tarrés.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés recapta 42.250 euros per a la rehabilitació del Centre Socioeducatiu del Raval en el seu sopar solidari anual

28.11.22 / Notícies

La sisena edició del sopar solidari de la Fundació Pere Tarrés va recaptar el passat dijous 42.250 euros, que es destinaran a la rehabilitació dels espais del Centre socioeducatiu Raval de l’entitat amb l’objectiu de millorar l’acció social i educativa que realitza amb 110 nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Veure més >

El Parlament inicia els tràmits per aprovar la Llei del Tercer Sector

26.05.22 / Notícies

La normativa reconeix la tasca essencial i imprescindible que fan les entitats per atendre les persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social

Veure més >

Es publica una guia amb recomanacions per canalitzar l’acció solidària en projectes per a infància vulnerable

17.05.22 / Notícies

L’estudi, elaborat per la Fundació Pere Tarrés i impulsat per CaixaBank, presenta nous models de col·laboració i innovació social per mitigar la pobresa infantil.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés participa en un programa d’acollida que posa en contacte famílies catalanes i ucraïneses per garantir-los una llar

29.04.22 / Notícies

L’entitat s’encarrega d’avaluar la idoneïtat de les famílies locals, que hauran d’acollir per un període mínim de sis mesos

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés ha becat més de 12.000 infants en situació vulnerable durant el 2021 en activitats de lleure educatiu

10.03.22 / Notícies

La Fundació destina més recursos que mai als projectes socials i educatius i augmenta en un 30% el nombre d’infants que reben ajuts per participar en casals i colònies.

Veure més >

L’alberg de la Fundació Pere Tarrés ha acollit unes 200 persones amb risc d’exclusió social en dos anys

19.01.22 / Notícies

Des de l'abril del 2020, l'alberg de la Fundació Pere Tarrés ha allotjat al voltant de 200 persones amb addiccions que vivien al carrer a través d'un acord amb l'ajuntament de Barcelona i l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB)

Veure més >

S’ha duplicat el volum de joguines rebudes en el marc de la campanya de Nadal de la Fundació Pere Tarrés

13.01.22 / Notícies

Un any més la Fundació Pere Tarrés ha posat en marxa la seva tradicional campanya de Nadal de recollida de joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. Durant les festes nadalenques, persones a títol individual i també un gran nombre d’empreses i institucions han col·laborat en la campanya fent entrega de centenars de jocs i joguines molt diverses, des d’altaveus fins a llibres infantils. 

Veure més >

La solidaritat com a motor de la societat

20.12.21 / Notícies

La pandèmia de la Covid ha deixat una crisi sanitària, social i econòmica sense precedents. En aquest context, Lali Oliver, responsable de Fundraising de la Fundació Pere Tarrés, posa de manifest que “la solidaritat s’ha convertit en el motor de la societat” i, en l’actual context, encara s’ha fet més evident. Així ho constata aquest 20 de desembre, proclamat per l’Assemblea General de les Nacions Unides com el Dia Internacional de la Solidaritat Humana amb l’objectiu d’erradicar la pobresa promovent la cultura de la solidaritat i l’esperit de compartir.

Veure més >

Campanya solidària de Nadal per potenciar programes socials i educatius per a 4.000 infants en situació vulnerable

15.12.21 / Notícies

La Fundació Pere Tarrés fa una crida a rebre donatius de particulars i empreses per continuar garantint els drets dels nens i nenes que acompanya en els 35 centres socioeducatius adherits.

Veure més >