Agenda

Acompanyament en medi obert a adolescents i joves: eines des dels llenguatges artístics i l’esport

Des de la Càtedra de Lleure Educatiu i Acció sociocultural de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – URL organitza una activitat formativa gratuïta adreçada a professionals que estan treballant en experiències i projectes d’acompanyament social i educatiu per a i l’adolescència i joventut a nivell local. Aquesta es portarà a terme als mesos de maig (21 i 28 de maig) i juny (4 i 11 de juny) del 2024, amb una durada de 12h (4 sessions de 3h de durada, de 10 a 13 h) a la seu de la Facultat (C. Santaló, 37 Barcelona).

L’objectiu principal es oferir un espai formatiu i de reflexió sobre aquesta temàtica així com eines  i recursos pràctics per a la intervenció amb adolescents i joves en el context de medi obert.

La capacitació està estructurada en dos mòduls de 6h de durada cada un d’ells i que es portaran a terme en sessions de 3h. El primer mòdul estarà centrat en la temàtica de l’esport i el segon en els llenguatges artístics.

Els participants podran matricular-se als dos mòduls o a un de sol (la inscripció és única per a tota la capacitació. No hi ha cap problema si només podeu assistir a un dels dos mòduls).

Els docents que impartiran la formació son professionals especialitzats i docents universitaris amb una llarga trajectòria en les temàtiques abordades.

Consulteu més informació i el programa de cada sessió aquí

Amb el suport de:

Diputació de Barcelona