Centres socioeducatius Beques estiu Colònies escolars Salut bucodental Destí donatius Col·laboradors

Beques per a colònies i casals d’estiu

4.020 infants han pogut anar de colònies i a casals d’estiu gràcies al suport de nombrosos particulars i organitzacions

L’estiu de 2018, la Fundació Pere Tarrés ha becat 4.020 nens i nenes en situació vulnerable perquè participessin en colònies i casals d’estiu, gràcies a la col·laboració de nombrosos particulars, administracions i empreses

Beques per a colònies i casals d'estiu

“L’últim dia de colònies, molts nens i nenes ja ens pregunten quants dies falten per tornar-hi a anar”. L’Adrià és un dels monitors que aquest estiu ha acompanyat una quarantena d’infants i joves en situació vulnerable, que han rebut una beca de la Fundació Pere Tarrés per anar uns dies de colònies a Planoles, la primera quinzena d’agost. El seu testimoni resumeix la bona experiència que suposa per a aquests infants passar uns dies dels mesos de juliol i agost en un entorn diferent, allunyats de les dificultats del seu dia a dia i gaudint d’activitats d’educació en el lleure amb altres nens i nenes, en un ambient positiu i enriquidor.

I aquesta oportunitat que han tingut ha estat possible gràcies als donatius rebuts els darrers mesos de particulars, emprese i administracions, que han permès becar un total de 4.020 nens i nenes, els quals han gaudit de nombroses activitats durant la seva estada a diverses colònies i casals d’estiu.

“De les colònies, el que més m’agrada són les activitats que fem, que són molt xules, i també estar amb els monitors i les monitores”.
Ruth, 12 anys
“Doncs a mi el que més m’agrada és…tot!”.
Kevin, 9 anys

Infants que han rebut una beca per anar de colònies a l’agost.

El suport que hem rebut també ha permès que s’hagin organitzat nombroses activitats de la mà dels monitors, educadors i voluntaris, una peça clau per al bon funcionament de les colònies i casals.

Beques per a colònies i casals d'estiu

Activitats organitzades

Els 4.020 nens i nenes becades han participat en colònies o casals d’arreu del territori com Ogassa, Tiana, Tarragona, Barcelona, Ripollet, Sabadell o Mallorca, entre d’altres poblacions.

Vegeu aquí les activitats desglossades

Suport rebut:

La campanya “Cap infant sense colònies” no seria possible sense la col·laboració econòmica i els donatius en espècie d’empreses i entitats, així com la cessió d’espais de publicitat d’alguns mitjans de comunicació i empreses.

Suport rebut

Aquest projecte també ha comptat amb els fons provinents del 0,7% de l’IRPF de la casella d’Altres finalitats socials de la declaració de la renda.

Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés / Alsina Graells / Ampa Escola Pere IV / Bayer / Barcelona Centre Ortodòncia / Barcelona Forum District / Bon Preu / Callumat Correduria d'Assegurances S.L / Catalunya Ràdio / Cinemes Texas / Cuatrecasas / Decathlon Logistics CAC El Prat / Dentaid / Diari Ara / Digital Screen / El Periódico / Esplai Salou / Eucerin / FGC / Fluidra / Full Dominical / Fundació DiR / Fundació MRW / Fundació Privada Sant Ramon / Ginsa / Hilton Diagonal Mar Barcelona / Hotel W Barcelona / Illa Diagonal / Isdin / La Vanguardia / Lavinia / Mandiram Centro / Massimo Dutti / M-Automoción / MCD Grup / Merbeyé / Natur Import / Nou6tema Instal.lacions / Promoviatges / Rac 1 / Ràdio Estel / Saba / Saes / Solvetia / TMB / Televisió de Catalunya / Vimifar / Würth

La nostra tasca d’atenció als infants en situació vulnerable continua tot l’any

Centres socioeducatius diaris

Centres socioeducatius diaris

L'acompanyament, atenció i ajuda que reben els nens i les nenes, i les seves famílies, que participen en els centres socioeducatius té un efecte molt positiu sobre el seu benestar.

26 centres
2.785 infants
Beques per a colònies escolars

Beques per a colònies escolars

Garantim que el dret dels nens i les nenes a l'educació i al lleure transcendeixi més enllà dels murs de l'escola.

79 escoles
417 infants
Beques per a colònies i casals d’estiu

Beques per a colònies
i casals d’estiu

Donem oportunitats perquè els infants gaudeixin i aprenguin a través del joc, adquireixin valors de forma individual i en equip, i potenciin hàbits saludables.

4.020 infants becats 
Col·labora amb nosaltres
FES UN DONATIU