Centres socioeducatius Beques estiu Colònies escolars Salut bucodental Destí donatius Col·laboradors

Beques per a colònies i casals d’estiu

Quan acaba el curs escolar, molts infants en risc d’exclusió social no poden gaudir d’activitats de lleure durant les seves vacances i, en el pitjor dels casos, el seu espai de jocs durant els mesos de juliol i agost és el balcó de casa.

Per fer front a aquesta situació, a la Fundació Pere Tarrés creiem que les colònies i els casals d’estiu són una oportunitat única perquè els infants que viuen en una situació de vulnerabilitat social realitzin activitats d’educació en el lleure i aprenguin noves experiències i lliçons de vida durant les vacances escolars:

Beques per a colònies i casals d'estiu


Amb 10 €
2 infants podran esmorzar durant una setmana en un casal d'estiu
Amb 50 €
2 infants tindran coberts tots els àpats d'un dia de colònies
Amb 100 €
1 infant anirà a un casal d'estiu durant una setmana
Amb 350 €
1 infant gaudirà d'una setmana de colònies
Amb 700 €
2 infants aniran una setmana de colònies
Amb 1.500 €
2 infants gaudiran d'un mes de casal d'estiu i 2 més gaudiran d'una setmana de colònies

Per fer un donatiu clica aquí

Per sol·licitar una beca

1. Descarrega’t i omple aquest formulari (pots omplir-lo utilitzant Adobe Acrobat o pots imprimir-lo, omplir-lo a mà, i escanejar-lo).
2. Envia’ns el formulari adjuntant tota la documentació que es demana a l’adreça capinfantsc@peretarres.org

"Estem molt contents de com han anat les colònies d'en Jan i en Nil. S'ho han passat genial. De no estar gaire convençuts d'anar-hi, han acabat dient que els hauria agradat estar-hi un parell de dies més. Us ho agraïm de tot cor, ja que sense aquesta iniciativa vostra els meus fills no haurien pogut viure aquesta experiència, i això per a nosaltres no té preu. Gràcies". Maica, mare del Jan i el Nil, infants que van rebre una beca per anar de colònies a Planoles, del 24 al 30 de juliol de 2017.

El suport que hem rebut també ha permès que s’hagin organitzat nombroses activitats de la mà dels monitors, educadors i voluntaris, una peça clau per al bon funcionament de les colònies i casals.

“Sóc el Nil i m'ha agradat anar de colònies, molt més del que m'imaginava. Estic molt content d'haver-hi anat. Moltes gràcies als monitors”.
“Soc el Jan, m'han agradat molt les colònies. M'ho he passat molt bé. Envio una salutació als monitors i m'agradaria donar-los les gràcies per tot”.

Nil i Jan, infants becats per anar de colònies a Planoles, del 24 al 30 de juliol de 2017.

Informe de resultats - Estiu 2017

Suport rebut:

La campanya “Cap infant sense colònies” no seria possible sense la col·laboració econòmica i els donatius en espècie d’empreses i entitats, així com la cessió d’espais de publicitat d’alguns mitjans de comunicació i empreses.

Suport rebut a la Campanya Cap infant sense colònies

AGRUPACIÓ D’AMICS DE LA FUNDACIÓ PERE TARRÉS / La Vanguardia / El Periódico de Catalunya / Diari ARA / Televisió de Catalunya / Betevé / Catalunya Ràdio / Rac 1 / Ràdio Estel / Full Dominical / Cinemes Texas / Cinesa / Consorci de la Zona Franca / Lavinia / Barcelona Centro de Ortodoncia / Solvetia SL / Natur Import S.L. / Fundació Joia / Fundació DAMM / Jespac / Fundació Manuel Lao / Fundació DiR / Fundació MRW / Amec / Würth / Avant Grup / Saba / Dentaid / Promoviatges / PHB / Eucerin / Eckers Granini / Cacaolat / Grup Bon Preu / Bar Merbeyé / Mandiram Centro / JCDecaux / Centre comercial Illa Diagonal / Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona / Casino Aliança Poblenou / Sala Beckett / Fundació DiR / Tusgsal / Bayer / Vimifar / Zurich / Mutua Universal / Alsa / The Colvin Co / Fundació Fluidra

La nostra tasca d’atenció als infants en situació vulnerable continua tot l’any

Centres socioeducatius diaris

Centres socioeducatius diaris

L'acompanyament, atenció i ajuda que reben els nens i les nenes, i les seves famílies, que participen en els centres socioeducatius té un efecte molt positiu sobre el seu benestar.

25 centres
2.897 infants
Beques per a colònies escolars

Beques per a colònies escolars

Garantim que el dret dels nens i les nenes a l'educació i al lleure transcendeixi més enllà dels murs de l'escola.

66 escoles
574 infants
Beques per a colònies i casals d’estiu

Beques per a colònies
i casals d’estiu

Donem oportunitats perquè els infants gaudeixin i aprenguin a través del joc, adquireixin valors de forma individual i en equip, i potenciin hàbits saludables.

4.531 infants becats 
10.375 activitats 
Col·labora amb nosaltres
FES UN DONATIU