Ajuda'ls a créixer Ajuda'ls a créixer

Projectes Solidaris

Centres socioeducatius Beques estiu Beques colònies escolars Salut bucodental Destí dels donatius

Beques per a colònies i casals d’estiu

Aquest estiu, els mitjans de comunicació s’han fet ressò d’una situació en què es troben moltes famílies quan acaba el curs escolar: els pares treballen, però no tenen suficients ingressos per pagar el casal o les colònies d’estiu dels seus fills. En conseqüència, molts infants no poden gaudir d’activitats de lleure durant les seves vacances i, en el pitjor dels casos, s’han de quedar sols a casa.

La Fundació Pere Tarrés ja fa anys que treballa per donar la volta a aquesta situació, mitjançant la campanya “Cap infant sense colònies”, que enguany ha permès becar 4.531 nens i nenes en situació vulnerable perquè poguessin anar de colònies i a casals d’estiu, i gaudir durant uns dies de nombroses activitats educatives i, alhora, créixer com a persones.

Beques per a colònies i casals d'estiu

4.531 infants han pogut donar la volta al seu estiu

gràcies al suport de nombrosos particulars i organitzacions

"Estem molt contents de com han anat les colònies d'en Jan i en Nil. S'ho han passat genial. De no estar gaire convençuts d'anar-hi, han acabat dient que els hauria agradat estar-hi un parell de dies més. Us ho agraïm de tot cor, ja que sense aquesta iniciativa vostra els meus fills no haurien pogut viure aquesta experiència, i això per a nosaltres no té preu. Gràcies". Maica, mare del Jan i el Nil, infants que van rebre una beca per anar de colònies a Planoles, del 24 al 30 de juliol de 2017.

El suport que hem rebut també ha permès que s’hagin organitzat nombroses activitats de la mà dels monitors, educadors i voluntaris, una peça clau per al bon funcionament de les colònies i casals.

“Sóc el Nil i m'ha agradat anar de colònies, molt més del que m'imaginava. Estic molt content d'haver-hi anat. Moltes gràcies als monitors”.
“Soc el Jan, m'han agradat molt les colònies. M'ho he passat molt bé. Envio una salutació als monitors i m'agradaria donar-los les gràcies per tot”.

Nil i Jan, infants becats per anar de colònies a Planoles, del 24 al 30 de juliol de 2017.

Informe de resultats - Estiu 2017

Suport rebut:

La campanya “Cap infant sense colònies” no seria possible sense la col·laboració econòmica i els donatius en espècie d’empreses i entitats, així com la cessió d’espais de publicitat d’alguns mitjans de comunicació i empreses.

Suport rebut a la Campanya Cap infant sense colònies

Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés / Acefat / Alsina Graells / Amec / Ampa Escola Pere IV / Ascensors Camprubí / Bayer / Barcelona Centre d’Ortodòncia / Bon Preu / Callumat Correduria d’Assegurances / Catalunya Ràdio / Cinemes Texas / Cinesa / Consorci de la Zona Franca / Diari ARA / Decathlon Logistics CAC El Prat / DHU / El Periódico de Catalunya / Eucerin / FGC / Full Dominical / Fundació Joia / Fundació Manuel Lao / Fundació MRW / Fundació Renta Corporación / Hidro Flor / JCDecaux / Lavinia / La Vanguardia / Lyreco / Mandiram Centro / MCD Grup / Meliá Barcelona Sarrià / Merbeyé / Mutua Universal / Natur Import / Nou6tema / Parròquia Francesa de Barcelona / Picton Europe / RAC 1 / Ràdio Estel / Sala Beckett / Solvetia / Tea or Coffee School of English / Televisió de Catalunya / Tot Sant Cugat / TMB / Tusgsal / Würth / Zurich

La nostra tasca d’atenció als infants en situació vulnerable continua tot l’any

Centres socioeducatius diaris

Centres socioeducatius diaris

L'acompanyament, atenció i ajuda que reben els nens i les nenes, i les seves famílies, que participen en els centres socioeducatius té un efecte molt positiu sobre el seu benestar.

23 centres
2500 infants
Beques per a colònies escolars

Beques per a colònies escolars

Garantim que el dret dels nens i les nenes a l'educació i al lleure transcendeixi més enllà dels murs de l'escola.

63 escoles
560 infants
Beques per a colònies i casals d’estiu

Beques per a colònies
i casals d’estiu

Donem oportunitats perquè els infants gaudeixin i aprenguin a través del joc, adquireixin valors de forma individual i en equip, i potenciin hàbits saludables.

4.531 infants becats 
10.375 activitats 
Col·labora amb nosaltres
FES UN DONATIU