Centres socioeducatius Beques estiu Colònies escolars Salut bucodental Destí donatius Col·laboradors

Beques per a colònies i casals d'estiu

Un total de 4.171 infants en situació vulnerable han pogut anar de colònies i a casals a l’estiu gràcies al suport de nombrosos particulars i empreses

Beques per a colònies i casals d'estiu

Gràcies als donatius rebuts per a la campanya solidària “Cap infant sense colònies”, 4.171 nens i nenes en risc d’exclusió social han pogut rebre una beca de la Fundació Pere Tarrés i participar en colònies i casals d’estiu

“Jo aniré de colònies tots els anys que pugui. M’agrada molt fer nous amics i amigues, banyar-me a la piscina i participar en els jocs de nit. A més, els monitors i monitores són molt amables”. El Rayan fa 2 anys que va de colònies una setmana a l’estiu gràcies a les beques que concedeix la Fundació Pere Tarrés en el marc de la campanya “Cap infant sense colònies”, que té per objectiu que nens i nenes en situació vulnerable també tinguin l’oportunitat de gaudir d’activitats d’educació en el lleure durant les seves vacances escolars.

El seu testimoni resumeix la bona experiència que suposa per a aquests infants passar uns dies dels mesos de juliol i agost fora del seu entorn habitual, compartint amb altres nens i nenes espais i vivències que els fan madurar i créixer, allunyats de les dificultats del seu dia a dia.

Si no rebessin aquesta oportunitat, la majoria d’aquests infants no sortirien del seu barri o ciutat durants els dos mesos i mig de vacances escolars.

“Sempre aprenc coses quan vaig de colònies. Fem activitats noves que em sorprenen molt.” 
 
Amal, 12 anys. Ha rebut una beca per anar de colònies del 22 al 28 de juliol de 2019

Activitats organitzades

Les activitats que hem organitzat durant tot l’estiu per a aquests nens i nenes també han comptat amb el suport de nombrosos monitors, educadors i voluntaris, una peça clau per al bon funcionament de les colònies i casals.

Beques per a colònies i casals d'estiu

Els 4.171 nens i nenes becades han participat en colònies o casals d’arreu del territori com Begues, Tiana, Tarragona, Barcelona, Ripollet, Sabadell o Mallorca, entre d’altres poblacions.

Activitats desglossades
Galeria de fotografies

Suport rebut

La campanya “Cap infant sense colònies” no seria possible sense la col·laboració econòmica i els donatius en espècie d’empreses i entitats, així com la cessió d’espais de publicitat d’alguns mitjans de comunicació i empreses.

Suport rebut

Aquest projecte també ha comptat amb els fons provinents del 0,7% de l’IRPF de la casella d’Altres finalitats socials de la declaració de la renda.

Amb el suport de: Agrupació d’Amics de la Fundació Pere Tarrés; Abacus Cooperativa; AGM; Alsina Graells: Ascensors Camprubí; Baixbus; Barcelona Centre Ortodòncia; Boboli; Callumat Correduria d'Assegurances; Càrnia; Catalunya Ràdio; Cinemes Texas; Diari Ara; Digital Screen; El Periódico; Festival Cruïlla; Fluidra; Full Dominical; Fundació DAMM; Fundació DiR; Fundació Migranodearena; Granini; Illa Diagonal; Isdin; La Vanguardia; Lavinia; Mandiram Centro; Mapelclis; M-Automoción; MCD Grup; Merbeyé; Moventia; Natur Import; Nivea; Promoviatges; Rac 1; Ràdio Estel; Saba; Sades; Solvetia; Televisió de Catalunya; Tibidabo; Vimifar; Würth; Zurich.

La nostra tasca d’atenció als infants en situació vulnerable continua tot l’any

Pots seguir ajudant-nos a www.peretarres.org/donatius

Centres socioeducatius diaris

Centres socioeducatius diaris

L'acompanyament, atenció i ajuda que reben els nens i les nenes, i les seves famílies, que participen en els centres socioeducatius té un efecte molt positiu sobre el seu benestar.

28 centres
2.996 infants
Beques per a colònies escolars

Beques per a colònies escolars

Garantim que el dret dels nens i les nenes a l'educació i al lleure transcendeixi més enllà dels murs de l'escola.

73 escoles
537 infants
Beques per a colònies i casals d’estiu

Beques per a colònies
i casals d’estiu

Donem oportunitats perquè els infants gaudeixin i aprenguin a través del joc, adquireixin valors de forma individual i en equip, i potenciin hàbits saludables.

4.171 infants becats 
Col·labora amb nosaltres
FES UN DONATIU