Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies

La Fundació Aspace Catalunya i la Fundació Pere Tarrés signen un conveni de col·laboració per promoure l’educació en el lleure en persones amb paràlisi cerebral

23.10.20

L’objectiu de l’aliança és millorar el benestar i desenvolupament de la persona amb paràlisi cerebral, a través de les activitats del lleure eduactiu i de socialització.

La Fundació Aspace Catalunya i la Fundació Pere Tarrés, van signar el passat 20 d’octubre un conveni de col·laboració per millorar el benestar i desenvolupament de les persones amb paràlisi cerebral, a través d’activitats de lleure educatiu i socialització.

Mitjançant aquesta aliança s’establirà coordinació entre les dues entitats a fi de que les persones usuàries dels serveis d’Aspace puguin gaudir d’activitats de lleure educatiu organitzades i gestionades per la Fundació Pere Tarrés.

La Fundació Aspace aportarà el coneixement en l’atenció a la persona amb paràlisi cerebral i farà d’intermediari amb les persones usuàries participants a través dels equips de professionals especialitzats.

Per la seva banda, la Fundació Pere Tarrés, experta en la promoció de l’Acció social i l’educació a través del lleure, s’encarregarà de l’organització i gestió d’activitats tals com sortides, estades de cap de setmana, colònies d’estiu i casals, entre d’altres, adreçades a les persones usuàries dels serveis d’Aspace.

Persones amb necessitats específiques

Las persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic tenen un perfil complex, i requereixen d’una atenció especialitzada. La Fundació Aspace Catalunya, per la seva expertesa com a entitat referent en la paràlisi cerebral, aportarà aquest valor a la Fundació Pere Tarrés per tal que pugui realitzar les activitats de lleure educatiu amb major especificitat per les demandes del col·lectiu.

Experiència en el lleure educatiu

Paral·lelament, la Fundació Pere Tarrés, dedicada a la promoció de la persona especialment en el lleure educatiu infantil i juvenil, l'animació sociocultural i l'educació social aportarà aquesta expertesa per poder dur a terme les activitats de socialització i desenvolupament de la persona.

La Fundació Pere Tarrés, amb 60 anys d'existència, és una organització no lucrativa educativa i d'acció social que va néixer amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves. Dedicada a la promoció de l'educació en el temps lliure, el voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu, amb el temps la seva acció s'ha ampliat a altres àmbits de l'acció social com ara la formació, la recerca i la gestió.

La Fundació Aspace Catalunya és una entitat sense ànim de lucre, fundada l’any 1961 amb la missió d’atendre les persones amb paràlisi cerebral i altres patologies del desenvolupament neurològic, amb un model assistencial innovador i interdisciplinari en el tractament i rehabilitació de la persona.