Sala de Premsa Sala d'expertes i experts Pere Tarrés en xifres Opinió i anàlisi d'actualitat
 Tornar a Notícies
  • La Fundació Pere Tarrés gestiona el servei d’assessorament i capacitacions personalitzades a les entitats de Sant Adrià de Besòs
  • Comparteix a les xarxes socials

La Fundació Pere Tarrés gestiona el servei d’assessorament i capacitacions personalitzades a les entitats de Sant Adrià de Besòs

09.09.20

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, a través del Servei de Participació Ciutadana ha confiat amb la Fundació Pere Tarrés per encarregar-se del servei d’assessorament i capacitacions personalitzades a les entitats d’aquest municipi del Barcelonès. El Departament de Consultoria i Estudis (CiE) de la Fundació Pere Tarrés n’assumeix la gestió, amb l’atenció i l’explicació del funcionament a les entitats interessades. Amb el servei, es posa a la disposició de totes les entitats una atenció personalitzada, adaptada a les necessitats i dinàmiques de la gestió associativa.

Des del Departament de Consultoria i Estudis (CiE) de la Fundació Pere Tarrés, amb aquest servei, es dona resposta a qüestions relatives a aspectes vinculats amb la planificació i avaluació de les activitats anuals de les associacions, des de com millorar i aplicar canvis a l’organització de les accions de l’entitat, fins a com dur a terme el seguiment i l’avaluació dels resultats. També s’ofereixen eines de millora de la comunicació de l’entitat, per tal de donar a conèixer les activitats i accions, i que aquestes tinguin major repercussió en els diversos canals i mitjans de comunicació, i també en l’opinió pública.

El servei ofereix la possibilitat de fer una diagnosi conjunta i la planificació d’una estratègia atractiva, tant per a la presentació de l’associació com per fer una captació de fons més efectiva. Des del Departament de Consultoria i Estudis (CiE) de la Fundació Pere Tarrés  s’ofereix suport per cercar eines, formes i recursos per comunicar i animar a la participació, de manera que les persones se sentin acompanyades, útils i que tinguin una contribució efectiva al projecte. A més, el servei també vol donar suport a les juntes directives, en els tràmits davant les administracions, en la mediació de conflictes, i en la creació d’espais de reflexió i formació sobre temes d’interès.