Notícies

La transparència i les bones pràctiques de la Fundació Pere Tarrés, reconegudes de nou pel segell de la Fundación Lealtad

La transparència i les bones pràctiques de la Fundació Pere Tarrés, reconegudes de nou pel segell de la Fundación Lealtad

Comparteix la notícia

Etiquetes

Enllaços interès

Consulteu aquí l'informe

08.07.24

La Fundació Pere Tarrés renova el segell d'ONG acreditada per la Fundación Lealtad, que garanteix que l'entitat és transparent i que actua amb bones pràctiques en el conjunt dels seus serveis d'acompanyament a diversos col·lectius.

L'acompliment del segell inclou nou punts: la Fundació Pere Tarrés té una missió clara i pública en la qual se centra, segueix el principi de la planificació, seguiment i anàlisi del seu impacte, disposa d'un òrgan de govern independent que analitza els resultats obtinguts en relació amb els objectius previstos, es gestiona mitjançant un finançament diversificat i transparent, fa seguiment de l'ús dels seus fons, és sostenible econòmicament, comunica de manera transparent i veraç, acull un voluntariat format i participatiu, i, finalment, compleix les normatives que li corresponen. "La informació que contenen tots els materials i canals de comunicació reflecteix la imatge fidel de l'organització", assevera l'informe, entre altres detalls.

El segell d'ONG acreditada de la Fundación Lealtad és renovable cada dos anys. La nostra entitat l'ha rebut ininterrompudament des del 2015, primer any en què la Fundació Pere Tarrés va ser reconeguda amb aquesta distinció, esdevenint una de les primeres entitats de l'Estat espanyol en assolir aquest reconeixement. 

Per què és important aquest distintiu?

Aquest segell permet reconèixer de forma clara i senzilla aquelles Organitzacions No Governamentals (ONG) que compleixen amb les seves exigències i són eficaces en la gestió econòmica, contribuint directament a la fiabilitat que projecta l'entitat.