Notícies

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés acull la 22a edició dels Premis de Recerca de Batxillerat de la URL

La Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés acull la 22a edició dels Premis de Recerca de Batxillerat de la URL

Comparteix la notícia

Etiquetes

Formació  

Enllaços interès

23.05.23

La Facultat Pere Tarrés  d’Educació Social i Treball Social acull la 22a edició dels Premis Ramon Llull de la URL als treballs de Recerca de Batxillerat de 12 estudiants d’escoles i instituts de Catalunya. En concret, s’han lliurat 5 premis als millors treballs de recerca en les categories d'Arts, Humanitats, Ciències Socials, Ciències i Tecnologia. A més també s’han lliurat 6 distincions concedies per les institucions de la URL i una menció especial en perspectiva de gènere.

L’acte s’ha iniciat amb la benvinguda de Joan-Andreu Rocha, degà de la Facultat Pere Tarrés-URL, qui ha destacat el nivell dels treballs presentats i l’esforç realitzat pels estudiants així com el suport rebut dels tutors i tutores dels centres docents.

Per la seva banda, la vicedegana  d’Ordenació Acadèmica de la Facultat Pere Tarrés, Gisela Riberas, ha impartit la conferència "Compartint reflexions per al teu futur professional" on ha emfatitzat la importància d’incloure la mirada social en la vida dels joves estudiants “per tal de fer un demà més socialment just i digne per a totes les persones, sigui quin sigui el camí o la branca d’estudis que triïn”.

També ha intervingut el vicerector de Recerca i Innovació de la URL, Jordi Teixidó, que ha fet un balanç de l’edició d’enguany, en què s’han presentat 377 treballs provinents de 177 escoles de Catalunya, de 32 comarques i 90 poblacions, que han estat valorats per 109 avaluadors. Teixidó ha destacat que durant aquests 22 anys s'han presentat un total de 6.676 treballs de 693 escoles de Catalunya.

L’acte ha clos amb la intervenció del rector de la URL, Josep A. Rom, ha fet un agraïment a tots els guardonats per l’esforç realitzat i l’entusiasme que han mostrat en els seus treballs de recerca. També ha destacat la tasca que duen a terme les escoles i instituts en la tutorització d’aquests treballs i l’acompanyament de les famílies en tot aquest procés. Ha animat als estudiants a seguir fent les coses amb passió, a proposar millores a situacions o problemes de l’entorn de cadascú, i a posar en valor els orígens de la nostra tradició.