Notícies

La Fundació Pere Tarrés premiada per la seva política de Formació i Desenvolupament

La Fundació Pere Tarrés premiada per la seva política de Formació i Desenvolupament

Comparteix la notícia

26.05.14

Els Premis Capital Humano a la Gestió de Recursos Humans es van crear a l’any 1997 amb l´objectiu destacar les millors pràctiques en la gestió de persones, fomentar la professionalització de la gestió dels recursos humans i aprofundir en les tècniques i eines de direcció, organització i motivació de les persones dins les empreses i les organitzacions.

Durant la gala de la setmana passada, celebrada a Madrid, es van lliurar els guardons als premiats del 2014 que van ser Cobre Las Cruces, en la modalitat de Gestió Integral i Responsabilitat Social; Acciona, en la categoria de Formació i Desenvolupament; i Iberdrola, en la categoria de Comunicació Interna. Va ser en la categoria de Formació i Desenvolupament on la Fundació Pere Tarrés va rebre una Menció especial per l´abast global de la seva política de formació, la seva metodologia de diagnòstic de necessitats i la gestió interna de tot el procés formatiu.

Des del departament de Recursos Humans de la Fundació Pere Tarrés han valorat aquest premi com “un reconeixement de la nostra política de Formació i desenvolupament, on es va patent l’esforç que es fa per poder oferir a tots els nostres col·laboradors/es una oferta formativa de qualitat i es fa una aposta clara pel desenvolupament de les persones que en formen part. En aquests Premis competíem amb empreses privades nacionals i internacionals amb grans recursos econòmics al darrera, el fet d’haver aconseguit aquesta Menció Especial davant aquestes entitats ens omple de satisfacció i mostra que la innovació i una bona gestió dels recursos disponibles pot arribar més enllà que els recursos econòmics”.

El jurat dels Premis Capital Humano està format per representants de les 10 principals escoles de negoci espanyoles: Comillas, Deusto Business School, EADA, EOI, Escuela de Administración de Empresas, Esade, ESIC, IE Business School, IESE, y el Instituto Internacional de San Telmo.