Notícies

La Fundació Pere Tarrés rep el Premi Llegat Valldejuli per la campanya “Cap infant sense colònies”

La Fundació Pere Tarrés rep el Premi Llegat Valldejuli per la campanya “Cap infant sense colònies”

Comparteix la notícia

Recursos

Veure les fotografies de l’acte

11.03.15

La Societat Econòmica Barcelonina d´Amics del País (SEBAP) va lliurar ahir el premi Llegat Valldejuli a la Fundació Pere Tarrés gràcies a la campanya “Cap infant sense colònies”.

Des de fa més de 15 anys, la Fundació duu a terme els projectes “Ajuda’ls a créixer” que fan possible que cada any tots els infants tinguin l’oportunitat d’anar de colònies o casals durant l’estiu independentment de la situació econòmica i social de la seva família, garantint la igualtat d’oportunitats de tots els infants i prevenint situacions de risc en la infància, gràcies a la col•laboració dels serveis socials d’ajuntaments.

Aquestes activitats proporcionen als infants entorns segurs, referents adults positius i vivències relacionals i emocionals, pel que facilita la millora de les seves capacitats socials i educatives: aprenen a conviure, a ajudar-se, a ser tolerants i autònoms.

El premi Valldejuli, dotat amb 20.000 euros, és un reconeixement que es concedeix a entitats del tercer sector social que hagin destacat en l´atenció a les persones més necessitades, sobretot en l´àmbit de l´assistència familiar. En el 2014, la Fundació Pere Tarrés ha atorgat 3.305 beques de colònies o casals d’estiu a infants en situació vulnerable i en els darrers 5 anys, les beques concedides han incrementat un 264%.