Notícies

La Fundació Pere Tarrés, Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència

La Fundació Pere Tarrés, Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència

Comparteix la notícia

27.11.15

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya va lliurar aquest dimecres a la Fundació Pere Tarrés el Premi a la millor comunicació de temes relacionats amb la transparència durant el Dia de l’Auditor en el Paranimf de la Universitat de Barcelona.

“Significa un veritable estímul i compromís per a tots nosaltres”, va expressar Rafael Ruiz de Gauna, director de Relacions Institucionals, Formació, Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés, tot agraint sincerament al Jurat i al Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya el reconeixement. Una distinció que la Fundació Pere Tarrés vol fer arribar a totes les persones que treballen de manera retribuïda o voluntària a la Fundació per a la promoció de les persones, especialment els infants, a través de l’educació en el lleure i l’acció social.

El Jurat, format per membres de les comissions de Responsabilitat Social Empresarial i d’Auditoria del sector públic, el president del Col·legi Censors Jurats de Comptes de Catalunya, un membre d’una organització empresarial i un membre de la Junta Directiva de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), van decidir atorgar el Premi a la Fundació Pere Tarrés entre diferents professionals, entitats públiques i privades candidates al Premi.

Els requisits que els candidats havien de complir per presentar-se al Premi són la creació i desenvolupament de portals de transparència pública, la creació d’eines de transparència a través de les xarxes socials, construir canals comunicatius de bones pràctiques en transparència, assolir compromisos de comunicació de transparència per sobre dels legals establerts i promoure eines de lluita contra la corrupció a través de la comunicació així com actes i jornades de debat envers la transparència.

Des de fa més de 25 anys, la Fundació Pere Tarrés va decidir auditar-se, per a mostrar internament i a la societat, una transparència i rigorositat amb la gestió, i també com una opció per la millora continua a través de l’aprenentatge. A més, la Fundació Pere Tarrés va ser de les primeres entitats acreditades per la Fundación Lealtad, d’àmbit estatal, en els 9 principis de transparència i bones pràctiques.