Notícies

La comunitat virtual TOK-TOK guanya el Premi Innova en la categoria de Serveis que atorga Expodidàctica

La comunitat virtual TOK-TOK guanya el Premi Innova en la categoria de Serveis que atorga Expodidàctica

Comparteix la notícia

18.03.10

La quarta edició dels Premis Innova que atorga Expodidàctica ha guardonat amb el Primer Premi en la categoria de Serveis a la comunitat virtual Tok Tok. Aquests guardons el atorga un jurat format per professionals de l'educació entre els expositors que participen al saló Expodidàctica i que tenen una vessant didàctica, creativa i innovadora.

Tok Tok és un projecte d'intervenció comunitària desenvolupat per l'àmbit d'Acció digital de la Fundació Pere Tarrés en el marc de l'aula hospitalària de l'Hospital Sant Joan de Déu. A partir de la creació d'una comunitat virtual, jocs interactius i l'ús d'eines d'expressió, es pretén que els infants visquin la seva hospitalització de la forma més natural possible, afavorint tant la seva continuïtat escolar com el seu procés de socialització.

Entre les eines que inclou el portal hi ha un editor de ràdio perquè els infants puguin crear programes i aprendre a expressar-se, un editor de còmic per crear petites històries guiades o lliures i la galeria o espai públic on es pengen totes les creacions de ràdio i còmic de tots els infants.