Notícies

La Fundació Pere Tarrés premiada per l’ajuda al lleure de les famílies

La Fundació Pere Tarrés premiada per l’ajuda al lleure de les famílies

Comparteix la notícia

07.06.16

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) ha atorgat el premi institució a la Fundació Pere Tarrés per la seva tasca en pro de les famílies durant el 7è Congrés de Famílies Nombroses celebrat al Parc Tibidabo.

La Fundació Pere Tarrés entén que el temps de lleure de les famílies és un dels eixos vertebradors de l’educació i desenvolupament en les diferents etapes evolutives dels infants, adolescents i joves. Aquest posicionament li ha valgut el reconeixement de la FANOC, que ha lliurat el premi a la Fundació durant el 7è Congrés de Famílies Nombroses organitzat el passat diumenge 5 de juny en motiu del “Dia de les Famílies Nombroses”.

Vacances en família

Durant el 2015 la Fundació Pere Tarrés va acollir 10.547 estades de vacances en família en activitats educatives a les cases de colònies i albergs. Conscient del context econòmic actual i per facilitar el temps de lleure de les famílies nombroses, la Fundació facilita descomptes a les famílies sòcies de la FANOC.

A banda del premi a la institució a la Fundació Pere Tarrés per la seva tasca en pro del temps de lleure, la FANOC ha atorgat el premi mitjans de comunicació a l’ “Ara Criatures” pel seu “recolzament a la família en general i també a les famílies nombroses”. La cadena de supermercats Lidl ha estat guardonada en la categoria d’empresa i Volkswagen en la de publicitat per l’anunci Caravelle.

La FANOC ha lliurat els premis durant el Congrés titulat “Famílies i Xarxes Socials”, que ha volgut donar resposta a la demanda dels pares i mares de família sobre com educar als menors a fer un ús responsable de les xarxes socials.