Notícies

L'Ajuntament de Sabadell reconeix els esplais La Branca i La Masia amb la Medalla d’Honor de la ciutat

L'Ajuntament de Sabadell reconeix els esplais La Branca i La Masia amb la Medalla d’Honor de la ciutat

Comparteix la notícia

15.04.13

El Ple Municipal de Sabadell ha aprovat per unanimitat els deu guardonats amb les seves Medalles d’Honor entre els quals hi ha dos esplais de la ciutat: el CE La Branca i el GE La Masia, per la seva contribució a la ciutat a través de l’educació en el lleure.

"Ens fa molta il·lusió que l'educació en el lleure rebi un reconeixement com aquest per part de l'administració. Estem molt orgullosos del nostre esplai!" ha explicat l'Eva Grau, responsable del CE La Branca, a la revista Estris. El CE La Branca és un esplai federat al Moviment de Centres d’Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés que enguany fa 25 anys dedicats a l’educació en el lleure al barri de la Creu Alta de Sabadell.Precisament, dissabte 13 d’abril, ho van celebrar en el marc de la seva Festa Major que es presentà amb un programa molt complet d’activitats (amb esports, jocs, cercavila, concert, etc.).

El Grup d'Esplai La Masia és una entitat federada al Moviment d’Esplai del Vallès que desenvolupa la seva activitat educativa al barri de Can Rull de Sabadell des de 1992.

Els altres premiats han estat Salvador Fité i Borguñó, per la seva tasca en l'àmbit del teatre juvenil durant més de 50 anys; Miquel Pérez Fuentes, per fomentar la integració social a través del Club Deportivo Llano; Manuel Lorenzo Santos, per la seva trajectòria de quaranta anys treballant per millorar els barris de Can Deu i la Plana del Pintor; Escola Arraona, que aquest any compleix mig segle educant els infants d'Arraona-Merinals-Can Gambús; l’Associació de Comerciants Comerç Creu; José Medina Partido, per la seva feina reivindicativa al barri de Poblenou; la Fundació Privada Atendis, que porta mig segle ajudant a persones amb discapacitat; i el Grup de Teatre del Sol, que promou la cultura teatral des de fa 25 anys.

Set de les medalles s’han atorgat a proposta dels Consells de Districte i tres de la Junta de Portaveus de l’Ajuntament. A més de la seva trajectòria de servei a la ciutat, a un barri en concret o la seva feina en l’àmbit del moviment veïnal o l’associacionisme, s’ha valorat que tinguin una trajectòria de més de 25 anys i que enguany celebrin un aniversari destacat. L’acte de lliurament tindrà lloc properament al Teatre Principal de la ciutat.

Notícia publicada a www.estris.cat