Notícies

Els projectes socials i educatius del Camp de Tarragona celebren el Nadal

Els projectes socials i educatius del Camp de Tarragona celebren el Nadal

27.12.18

Les activitats educatives i socials que la Fundació Pere Tarrés desenvolupa al Camp de Tarragona han donat la benvinguda al Nadal. Fer cagar el tió, manualitats nadalenques i cantates de Nadal han estat algunes de les activitats amb les que les més de 6.000 persones beneficiaries de la tasca educativa i social de la Fundació Pere Tarrés al Camp de Tarragona han celebrat el Nadal.

Entre les activitats més rellevants amb les que s’ha celebrat el Nadal destaquen el dinar i el photocall nadalenc del projecte el Gripau Blau de l’Ajuntament de Cambrils, destinat a persones amb necessitats educatives especials. També a Cambrils, els infants de 0 a 3 anys de l’escola bressol van fer cagar el tió i van esmorzar els dolços típics de Nadal.

El silenci habitual de la Biblioteca de La Riera de Gaià s’ha trencat amb el taller de fotografies de l’arbre de Nadal i les manualitats nadalenques que ha organitzat el servei de Dinamització de la Biblioteca. A Tortosa, els infants del menjador de l’Escola El Temple han rebut al Pare Noel i els alumnes de 1er de primària han cantat nadales a la residència d’avis “L’Onada”. També els menjadors de les escoles Bonavista, Garbí de Poboleda i Camp Clar de Tarragona han gaudit d’un temps de migdia nadalenc amb manualitats per als més grans i la màgia del tió per als més petits. L’escola Claret de Valls també va engalanar el menjador de Nadal amb les manualitats que els van proposar les monitores.

La Fundació Pere Tarrés acompanya a més de 6.000 persones a les comarques de Tarragona que són ateses per més de 530 professionals. Des de l’any 2003 la delegació de la Fundació Pere Tarrés a la ciutat de Tarragona vertebra tota l’activitat educativa i social que des de feia temps s’estava desenvolupant. Des de llavors, s’han anat incrementat els projectes que engegaven en aquest territori així com el seu impacte social sobre la població, especialment la infància.