Notícies

La Fundació Pere Tarrés rep la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona

La Fundació Pere Tarrés rep la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona

Comparteix la notícia

04.12.09

La Fundació Pere Tarrés va rebre el passat 3 de desembre la Medalla d'Honor de la Ciutat de Barcelona de mans de l'alcalde de la Ciutat Comtal, Jordi Hereu. L'Ajuntament de Barcelona ha concedit aquest guardó com a reconeixement a la tasca social i educativa que realitza aquesta entitat des de fa més de 50 anys així com per la seva contribució i esforç al desenvolupament de la consciència ciutadana.

En paraules de l'alcalde, Jordi Hereu, "és un reconeixement dels òrgans de govern democràtics de la ciutat i de tots els conciutadans" perquè "vosaltres sou constructors de confiança". El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona va acollir l'acte de lliurament de medalles que han guardonat 25 entitats i persones de la ciutat que han contribuït al desenvolupament d'una consciència ciutadana i cívica, així com dels seus valors i virtuts. La ciutat ret homenatge així a l'empenta i generositat de la societat civil.

Es tracta de persones i entitats pertanyents a àmbits i mons diferents: l'educació, la cultura, l'esport, l'assistència social, l'associacionisme, el moviment veïnal i el comerç. D'aquestes medalles, 20 estan proposades per cada un dels districtes de la ciutat (2 per districte), mentre que 5 medalles s'atorguen a proposta del Consell Plenari, en l'àmbit de la ciutat.