Notícies

La Volunteca celebra el seu aniversari amb una jornada sobre tendències i reptes de futur del voluntariat

La Volunteca celebra el seu aniversari amb una jornada sobre tendències i reptes de futur del voluntariat

Comparteix la notícia

Recursos

Fes clic aquí per fer la inscripció a la jornada

28.06.23

La Volunteca, el centre virtual de recursos per al voluntariat i el tercer sector social creat per la Fundació Pere Tarrés i la Plataforma del Voluntariado de España, celebra un any, i ho fa organitzant una trobada amb el títol ‘La evolución de la solidaridad en una sociedad pospandémica. L’acte tindrà lloc el 6 de juliol a partir de les 11h a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés-URL, però també es podrà seguir en streaming.

La jornada, conduïda per la periodista Sònia Pau, comptarà també amb la participació d’Anna Varderi, gerent de la Fundació Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, i Anna Villa, vicepresidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, a través de dues ponències sobre crisis i efectes de l’actualitat en el voluntariat i tendències en el voluntariat, respectivament.  

Seguirà una taula rodona sobre les perspectives de futur de la solidaritat, sota el títol ‘Cap a on camina la solidaritat’, on hi participaran Pablo Benlloch, doctor en Dret del Treball i Seguretat Social; Ramon Nicolau, president de la FCVS; l’autora Olga Viñuales, i Felisa Pérez, vicepresidenta d’UNAD i de RIOD.

Finalment, la jornada oferirà un espai de preguntes i de networking entre els assistents, els ponents i diferents representants institucionals. 

Podeu accedir a través d'aques enllaç al formulari d'inscripció de la jornada. 

Sobre La Volunteca

La Volunteca neix a mitjans de l’any 2022 com el primer espai de recursos del i per al voluntariat estatal. L’objectiu d’aquesta plataforma digital és posar a disposició de les persones que treballen en el sector informació, suport, acompanyament i eines per a desenvolupar la seva tasca al tercer sector.

Creada arran de la pandèmia, La Volunteca ha estat impulsada amb el suport del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, i vol convertir-se en un dispositiu de referència per a encarar els reptes socials que es presenten actualment. Per això aglutina l’actualitat de les principals capçaleres estatals sobre voluntariat, formacions, recursos de coneixement, una biblioteca en línia i convocatòries de finançament, entre altres serveis.