Notícies

La Fundació Pere Tarrés i Turris, units per la solidaritat

La Fundació Pere Tarrés i Turris, units per la solidaritat

Comparteix la notícia

Etiquetes

Enllaços interès

Turris

25.03.21

L’empresa Turris ha iniciat una col·laboració solidària amb la Fundació Pere Tarrés mitjançant la venda d’un nou producte, els secalls. Es tracta d’un producte responsable, ja que evita el malbaratament de menjar. Al final del dia, els croissants, ensaïmades i magdalenes sobrants es tallen i s’enfornen durant un parell de minuts, un procés que, a banda de convertir-los en secalls, els dona una segona vida.

L’import de les vendes dels secalls es destinarà a la campanya ‘Cap infant sense colònies’. La suma recaptada servirà per becar les colònies i els casals d’estiu dels infants en situació vulnerable, els quals són, precisament, els que més estan patint els efectes de la crisi social provocada pel covid-19.

Aquest no és el primer cop que Turris participa en un projecte solidari. Des de fa més de 5 anys, Turris organitza tallers de pa solidaris, les inscripcions dels quals es destinen a projectes o entitats socials que trien els seus clients a través de les xarxes socials.

La col·laboració entre Turris i la Fundació Pere Tarrés tindrà una durada d’un any i l’import recaptat es destinarà a la Campanya d’estiu.