Notícies

Incorporem el programa Qualla Kids per vetllar per la recollida dels infants a la sortida de casals i extraescolars

Incorporem el programa Qualla Kids per vetllar per la recollida dels infants a la sortida de casals i extraescolars

Comparteix la notícia

Etiquetes

Famílies  
Infància  

22.03.22

La Fundació Pere Tarrés ha incorporat el programa Qualla Kids, una nova aplicació que permet vetllar per la seguretat en la recollida dels infants en els seus serveis adreçats a escoles.

Les activitats extraescolars que la Fundació Pere Tarrés realitza a l’escola Font Freda de Montcada i Reixac i al col·legi Cor de Maria de Mataró han estat els primers centres educatius en disposar del programa Qualla Kids. A aquestes centres, s’hi sumarà l’escola Sant Medir de Barcelona que, aquesta setmana, implementarà aquesta aplicació en les seves activitats extraescolars.

De cara a les activitats d’estiu, la Fundació Pere Tarrés també disposarà d’aquesta aplicació en els casals d’estiu dels centres Sant Medir (Barcelona), Cor de Maria (Mataró) i Sagrat Cor-Corazonistas (Barcelona) i està previst incloure aquest programa a cinc casals més per tal de continuar millorant i assegurar una bona recollida dels infants a la sortida de les activitats educatives de lleure a l’estiu.

El 2021, més de 21.000 infants van participar en menjadors i en activitats extraescolars i més de 3.000 infants van assistir als 54 casals que organitza la Fundació Pere Tarrés.  Enguany, aquests serveis incorporaran aquest nou sistema que permet monitoritzar les recollides dels nens i nenes. A través de l’aplicació Qualla Kids, les famílies poden gestionar el moment de sortida de l’escola, seleccionant a les persones autoritzades a recollir els infants. La pantalla de recollida permet triar la persona que passarà a buscar el nen o nena i es notifica a l’escola a l’instant. A més, en el moment de recollida, les famílies reben una notificació al seu mòbil que els indicia qui ha anat a buscar els infants. El sistema també facilita la tasca als mestres i monitors/es que s’asseguren que la recollida es durà a terme de manera segura amb les persones autoritzades.