Notícies

Formació per a persones cuidadores no professionals

Formació per a persones cuidadores no professionals

Comparteix la notícia

Etiquetes

Formació  
Gent gran  

16.07.19

La Fundació Pere Tarrés organitza cursos adreçats a persones cuidadores no professionals des de l’any 2009. Es tracta de cursos de diferent durada i contingut que s’adrecen a persones que tenen cura d’un familiar a casa seva, tant si és una persona gran com si són infants d’entre 7 i 12 anys en situació de dependència.

Enguany, oferim aquests cursos de forma gratuïta i amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb càrrec a l'assignació del 0,7% de l'IRPF, i estan encaminats a oferir un espai de trobada entre persones que tenen aquesta responsabilitat i a la vegada poden compartir eines i estratègies per a cuidar-se a si mateixes i al seu familiar.

Al llarg d’aquests anys s’ha anat donant resposta a les necessitats que els i les alumnes ens anaven informant, i així, ja fa anys que estem realitzant grups de suport i hem programat cursos de curta durada per a tractar temes específics (mobilitzacions, els processos de dol, la comunicació, ...).

Però també s’ha cregut important avançar cap a la flexibilitat de la formació, i així, s’ha ofert la formació de forma virtual per a totes aquelles persones que no disposen de tant de temps i els hi és útil i pràctic poder aprendre des de casa còmodament mitjançant l’aula virtual moodle.

Aquesta trajectòria de 10 anys permet a la Fundació Pere Tarrés acompanyar i donar suport a totes aquestes persones que assumeixen la responsabilitat de tenir cura de les persones que estimen