Notícies

Estris rep un premi en reconeixement a la seva trajectòria

Estris rep un premi en reconeixement a la seva trajectòria

Comparteix la notícia

Enllaços interès

Facebook de la revista Estris

03.03.11

El passat dimarts 1 de març es va celebrar l'acte de lliurament dels Premis d'Educació en el Lleure que atorga la Fundació Lluís Carulla. Aquests premis estan destinats a promoure projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l'àmbit de l'educació social i del lleure. Maria València, presidenta del Moviment de Centres d'Esplai Cristians de la Fundació Pere Tarrés (MCEC), i Quim Moreno, director d'Estris, van recollir el guardó de mans del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.

El jurat va destacar que en els seus 40 anys de vida, Estris ha contribuït a la reflexió pedagògica i a la normalització linguistica. Ha destacat per la qualitat i la perspectiva oberta i innvadora i ha sabut combinar recursos i continguts teòrics útils per potenciar l'acció de monitors i l'educació d'infants i joves tenint en compte les seves múltiples dimensions.

En finalitzar l'acte, tot l'equip de redacció de la revista, el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, i membres del MCEC es van fer una fotografia de record amb el conseller Cleries.