Notícies

Posicionament davant la proposta del Consell Comarcal del Garraf en relació a l’incident del setembre amb el transport escolar

Posicionament davant la proposta del Consell Comarcal del Garraf en relació a l’incident del setembre amb el transport escolar

Comparteix la notícia

Etiquetes

Infància  

11.11.22

En relació a l’incident del passat 19 de setembre amb el transport escolar del Garraf a l’escola Maria Ossó de Sitges, en què una nena es va quedar dins l’autocar després que la resta d’infants en baixessin per anar a l’escola, el Consell Comarcal del Garraf ha donat a conèixer avui la seva proposta de penalització del contracte, de la qual la Fundació Pere Tarrés n’acaba de ser coneixedora.  

Actualment, aquesta proposta s’ha traslladat als nostres serveis jurídics per estudiar i valorar el contingut i acords de la mateixa. En aquest sentit, es donarà resposta en el termini que s’estableix per fer al·legacions si així es considera oportú.  

La Fundació Pere Tarrés lamenta un cop més els fets succeïts i el patiment que aquests hagin pogut ocasionar a la nena i a la seva família. 

Des de fa més de 10 anys, la Fundació Pere Tarrés acompanya cada dia més de 1.800 nens i nenes en serveis de transport escolar per diferents llocs de Catalunya (més de 300 infants diaris al Garraf) i mai s’havia donat una situació com aquesta.