S'han trobat 66 notícies amb l'etiqueta "Centres d'esplai"

La TrocaJove fa una crida als adolescents perquè siguin el motor de la transformació social: “El canvi és a les vostres mans”

11.03.23 / Notícies

Més de 1.200 nois i noies que participen en els centres d’esplai federats al Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés s’apleguen a Lleida per reflexionar sobre com millorar la societat des del lleure educatiu.

Veure més >

Les colònies d’estiu de la Fundació Pere Tarrés reforçaran el benestar emocional d’infants i joves

02.03.23 / Notícies

L’entitat incorpora aquest any noves colònies temàtiques que, basant-se en els mons cinematogràfics i literaris de Marvel, JRR Tolkien i Star Wars, tenen com a objectiu reforçar l’autoestima dels infants i fomentar el respecte cap als altres i cap a la diversitat. Més de 38.000 infants i joves van poder gaudir l’any passat de les colònies i casals d’estiu de la Fundació, recuperant les xifres prèvies a la pandèmia.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés organitza nombroses activitats de sensibilització pel Dia de la Dona

28.02.23 / Notícies

A la Fundació Pere Tarrés treballem diàriament per la plena igualtat entre homes i dones i per combatre qualsevol forma d'exclusió i discriminació. Els diferents àmbits de l'entitat promouen amb motiu del Dia de la Dona diverses activitats de sensibilització.

Veure més >

La tradicional pujada nadalenca de pessebres als cims i ermites de Catalunya dels centres d’esplai del MCECC

21.12.22 / Notícies

Es tracta d’una tradició que els centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de la Fundació Pere Tarrés vinculats a les parròquies realitzen des de fa anys en les dates prèvies als dies de Nadal.

Veure més >

Uns 2.500 infants en situació de vulnerabilitat es beneficiaran de la campanya de recollida de joguines de Nadal de la Fundació Pere Tarrés

17.11.22 / Notícies

La Fundació centra les seves accions del Dia dels Drets dels Infants en el dret a jugar amb el llançament d’una campanya solidària perquè cap nen o nena dels seus centres socioeducatius es quedi sense joguina.

Veure més >

Com el lleure contribueix a les competències educatives dels infants, eix de la nova campanya anual de la Fundació Pere Tarrés

12.09.22 / Notícies

La Fundació vol posar en valor les activitats de lleure com una eina clau per assolir les 7 competències que la UNESCO marca com a essencials en l'etapa educativa i enguany destina el seu calendari per al curs 2022-2023 a explicar quines són aquestes competències i com l'educació en el lleure contribueix a reforçar-les.

Veure més >

Uns 180 joves, un 17% més que el 2021, participen en els cursos residencials de monitors/es i directors/es de lleure

19.08.22 / Notícies

En un món virtual i efímer, l’eix central de la formació d'enguany és la sostenibilitat entesa com una forma propera i perdurable de relacionar-se amb l'entorn i les persones

Veure més >

Comencen els casals d’estiu a Catalunya

27.06.22 / Notícies

Amb les inscripcions encara obertes, la Fundació Pere Tarrés espera superar els 35.000 infants i joves participants tant a casals com a colònies d’estiu

Veure més >

Comencen les primeres activitats de lleure d’estiu

23.06.22 / Notícies

La sortida de campaments del Centre d’Esplai Can Colapi de Sabadell dona el tret de sortida a l’inici de les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés i del seu Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. S’espera superar els 35.000 infants i joves participants i acostar-se així a les xifres del 2019, abans de la pandèmia.

Veure més >

La contribució del lleure educatiu al foment del català, una de les conclusions de la jornada de monitors/es dels centres d’esplai a Igualada

23.05.22 / Notícies

 Altres prioritats de la jornada han estat el reforç de la igualtat entre homes i dones o la consciència mediambiental  

Veure més >