S'han trobat 119 notícies amb l'etiqueta "Infància vulnerable"

La síndica de greuges de Catalunya reclama reformar el sistema de protecció de menors: “Si no ho fem ja, haurem perdut”

19.06.24 / Notícies

La principal responsable del Síndic de Greuges, Esther Giménez-Salinas, protagonitza una nova edició del Fòrum Social Pere Tarrés amb una crida a adaptar la legislació a la diversitat actual de la societat.

Veure més >

El 67% de les famílies que sol·liciten beca per participar en activitats d’estiu a Tarragona es troba en pobresa extrema o severa

22.05.24 / Notícies

Un informe de la Fundació que analitza les condicions de vida de les famílies becades per participar en activitats d’estiu detecta que les situacions de vulnerabilitat a les comarques de Tarragona creixen.

Veure més >

El 38% de les famílies becades per participar en activitats d’estiu a la Fundació Pere Tarrés es troba en situació de pobresa extrema o severa

25.04.24 / Notícies

La Fundació engega la campanya solidària “Cap infant sense colònies”, que ofereix beques perquè infants en situació de vulnerabilitat puguin gaudir de casals i colònies aquest estiu, i que l’any passat va becar 6.407 nens, nenes i joves, més que mai abans.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés engega una nova campanya solidària per omplir les motxilles dels infants en situació de vulnerabilitat que van de colònies

17.04.24 / Notícies

La Fundació detecta que molts nens i nenes que participen en les seves colònies becades de cada estiu no venen prou preparats i els falta material essencial, com motxilles, sacs de dormir adequats o calçat en condicions. L’entitat posa en marxa la campanya “Cap motxilla buida” amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar les famílies a assumir el cost d’aquests materials.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés atorga 13.000 beques i ajuts perquè infants en situació vulnerable participin en activitats educatives i socials

12.04.24 / Notícies

Les campanyes solidàries que la Fundació va posar en marxa l’any passat van permetre que 6.462 nens, nenes i adolescents participessin en projectes socioeducatius, que es distribuïssin 6.407 beques per gaudir de casals i colònies a l’estiu i 424 durant el curs escolar i que s’acompanyessin 18 joves migrats en projectes d’inserció sociolaboral.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés i Foment signen un conveni per contribuir al benestar dels infants en situació vulnerable

14.03.24 / Notícies

La confederació d’organitzacions empresarials de Catalunya promourà entre les seves empreses associades la col·laboració en els programes socials adreçats als prop de 6.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat que assisteixen als centres socioeducatius de la Fundació.

Veure més >

Prop de 3.000 infants en situació de vulnerabilitat han pogut gaudir de joguines gràcies a la nova campanya de Nadal de la Fundació Pere Tarrés

17.01.24 / Notícies

A través de la campanya “Cap infant sense joguines”, la Fundació ha mobilitzat empreses, entitats i particulars arreu del territori per repartir joguines a infants en situació de vulnerabilitat.

Veure més >

"Tennis amb valors en família", pel benestar emocional

13.12.23 / Notícies

Un centenar d’infants en situació de vulnerabilitat participen conjuntament amb les seves famílies en un programa social per promoure vincles familiars i millorar el benestar emocional a través de l’esport. Es tracta d’una col·laboració entre la Fundació Tennis Barcelona i la Fundació Pere Tarrés en què participen una seixantena d’infants d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys que assisteixen als centres socioeducatius dels barris de Poblenou i Poble-sec de Barcelona i les seves famílies.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés engega una campanya de recollida de joguines per a 3.000 infants en situació de vulnerabilitat

04.12.23 / Notícies

Les successives crisis econòmiques i socials que hem anat vivint en els últims anys han cronificat les situacions de pobresa i han augmentat les dificultats de moltes famílies. Així ho evidencien les darreres dades econòmiques, segons les quals el 28% dels menors de 16 anys es troben en risc de pobresa o exclusió social.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés engega la campanya “Nadal solidari” per impulsar programes socials i educatius per a 6.000 infants en situació vulnerable

23.11.23 / Notícies

La Fundació fa una crida a rebre donatius de particulars, empreses i institucions, que destinarà a finançar programes socials i educatius, tractaments bucodentals i oftalmològics i a rehabilitar alguns espais dels centres socioeducatius que formen part de la seva xarxa.

Veure més >