S'han trobat 106 notícies amb l'etiqueta "Infància vulnerable"

Dos nous cicles formatius de la Fundació permeten millorar l’acompanyament dels infants i dels més vulnerables

22.09.23 / Notícies

La Fundació Pere Tarrés ha posat en marxa aquest curs els cicles formatius d’Integració Social i Educació Infantil amb una seixantena d’alumnes. “Els dos àmbits d’aquests estudis estan alineats a les àrees de treball a les quals la Fundació es dedica, com ara centres socioeducatius i projectes educatius i socials com les escoles bressol”, comenta Sonia Fajardo, directora de Formació Professional, Acadèmica i Inserció laboral al centre de formació de la Fundació Pere Tarrés.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés beca aquest estiu 6.400 infants perquè gaudeixin de casals i colònies

21.09.23 / Notícies

Aquest estiu, l'entitat ha becat més infants que mai abans perquè puguin gaudir d'activitats de lleure a l'estiu en un context de crisi econòmica. En la darrera dècada, s’ha multiplicat per 6 el nombre d’infants que s’han becat en el marc de la campanya “Cap infant sense colònies”. Per poder-hi donar resposta, s’han mobilitzat més de 2 milions d’euros gràcies a les aportacions d’administracions, empreses i donatius particulars. En total, prop de 38.000 infants, adolescents i joves han participat en alguna activitat d'estiu de la Fundació Pere Tarrés.

Veure més >

3 de cada 4 famílies que sol·liciten beca per participar en activitats d’estiu a la Fundació Pere Tarrés se situa per sota del llindar de pobresa

26.04.23 / Notícies

Segons un informe de la Fundació Pere Tarrés que analitza les condicions de vida de les famílies becades a l’estiu, el 34% de les llars es troben en situació de pobresa severa, és a dir, viuen amb uns guanys equivalents al 25% de la renda mitjana nacional.

Veure més >

S’obren les inscripcions per als casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés a Catalunya i les Illes Balears

18.04.23 / Notícies

La Fundació promourà una trentena de casals en què s’hi preveu que hi participin al voltant de 3.000 nens i nenes. L’estiu passat, més de 38.000 infants i joves van participar en la totalitat de les activitats de lleure educatiu d’estiu de la Fundació Pere Tarrés, superant amb escreix les xifres dels anys anteriors a la pandèmia.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés impartirà dues noves formacions per capacitar els professionals del sector de les cures

14.02.23 / Notícies

Són els estudis de Tècnic Superior en Educació Infantil i en Integració Social, que formen per a la cura d’infants, també amb discapacitats o en situació de risc social, i per a la inclusió de persones en situació de pobresa, dependència o sense llar. 

Veure més >

Arrenca la campanya solidària de Nadal per potenciar programes socials i educatius per a 6.200 infants en situació vulnerable

29.11.22 / Notícies

La Fundació Pere Tarrés fa una crida a rebre donatius de particulars i empreses per finançar tractaments bucodentals, incrementar el nombre d’infants i adolescents atesos en els seus 36 centres socioeducatius adherits o rehabilitar i millorar espais.

Veure més >

La Fundació Pere Tarrés recapta 42.250 euros per a la rehabilitació del Centre Socioeducatiu del Raval en el seu sopar solidari anual

28.11.22 / Notícies

La sisena edició del sopar solidari de la Fundació Pere Tarrés va recaptar el passat dijous 42.250 euros, que es destinaran a la rehabilitació dels espais del Centre socioeducatiu Raval de l’entitat amb l’objectiu de millorar l’acció social i educativa que realitza amb 110 nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

Veure més >

Uns 2.500 infants en situació de vulnerabilitat es beneficiaran de la campanya de recollida de joguines de Nadal de la Fundació Pere Tarrés

17.11.22 / Notícies

La Fundació centra les seves accions del Dia dels Drets dels Infants en el dret a jugar amb el llançament d’una campanya solidària perquè cap nen o nena dels seus centres socioeducatius es quedi sense joguina.

Veure més >

Conveni entre la Fundació Pere Tarrés i l’Associació contra el càncer per promoure hàbits saludables en infants en situació de vulnerabilitat

11.11.22 / Notícies

Promoure a través del lleure l’adopció d’hàbits de vida saludable i la promoció d’entorns per a la prevenció del càncer en infants i adolescents en situació de vulnerabilitat. Aquest és el principal objectiu del conveni de col·laboració que han signat la Fundació Pere Tarrés i l’Associació contra el càncer de Barcelona.

Veure més >

Un informe evidencia com l'àgil resposta dels centres socioeducatius i de lleure va ser clau per atendre les necessitats dels infants en situació vulnerable durant la pandèmia

10.10.22 / Notícies

L’informe de la Fundació Pere Tarrés i el Boston College demostra el rol essencial dels centres socioeducatius durant la pandèmia.

Veure més >