Agenda

Justícia restaurativa i drets de la infància i de l'adolescència

Webinar

20.02.24 17:30 h

Afegir a Google Calendar

Inscriu-t'hi

Justícia restaurativa i drets de la infància i de l'adolescència

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull us convida a la Webinar: Justícia restaurativa i drets de la infància i de l'adolescència 

En un món on la protecció i el benestar dels nostres joves són molt importants, l'aplicació de pràctiques restauratives en l'àmbit judicial i social emergeix com un enfocament vital. Aquest webinar / conferència, organitzat per la Càtedra de Justícia Restaurativa de la Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, cerca explorar com podem integrar la justícia restaurativa amb un enfocament centrat en els drets de la infància i l'adolescència, amb la finalitat de promoure una societat més justa i equitativa per a les properes generacions. Al llarg de la conferència, ens submergirem en debats, experiències i perspectives que ens ajudaran a comprendre millor com podem construir un sistema de justícia que no només castigui, sinó que també rehabiliti, restauri i empoderi els nostres infants i joves.

Dr. Isaac Ravetllat Ballesté: Doctor en Dret per la Universitat de Barcelona. Professor titular de la Facultat de Dret de la Universitat de Talca (Xile). Director del Centre d'Estudis sobre Drets de la Infància i l’Adolescència (CEDIA) de la mateixa universitat. Membre del Grup de recerca Innovació i Anàlisi Social (GIAS) de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Més informació: infofacultat@peretarres.org

Idioma: castellà