Agenda

Expert universitari ONLINE en petita infància, família i territori: eines per a l'acompanyament socioeducatiu

Sessió informativa

10.01.23 17:00 h

Afegir a Google Calendar

Online

Inscriu-t'hi

Expert universitari ONLINE en petita infància, família i territori: eines per a l'acompanyament socioeducatiu

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL presenta el Postgrau Expert universitari ONLINE en petita infància, família i territori: eines per a l'acompanyament socioeducatiu, que comença el febrer de 2023.

Forma professionals per a l’atenció integral de l’infant i la família des dels entorns habituals de creixement.

Aquesta titulació s’adreça a professionals en actiu en petita infància (educadors socials, treballadors socials, pedagogs, psicòlegs, pediatres, mestres, infermers, etc.) per tal de capacitar en el treball integrat d’agents del territori. La finalitat és desenvolupar un model inclusiu d’educació infantil centrat en l’infant i la seva família, que garanteixi el seu desenvolupament saludable a través d’un abordatge interdisciplinari i territorial, mitjançant la corresponsabilitat de tots els professionals que treballen en xarxa.

El director del postgrau t’explicarà el pla docent, els objectius del programa, les sortides professionals i la metodologia online.

El Servei d'Orientació al Futur Estudiant explicarà les vies d'accés, el procés de preinscripció, la matrícula, els preus i els descomptes.

Inscriu-t’hi i rebràs un correu amb l'enllaç al zoom.

Connecta't i t'informarem de tot!

Per a més informació podeu contactar per mail a infofacultat@peretarres.org o per WhatsApp al 689 172 699