Agenda

“El suïcidi juvenil, un repte col·lectiu. Què podem aportar des del Tercer Sector?”

La Fundació Pere Tarrés us convida al Fòrum Social Pere Tarrés, en format debat: “El suïcidi juvenil, un repte col·lectiu. Què podem aportar des del Tercer Sector?”.

Hi participaran: 

  • Dr. Francisco Villar Cabeza, psicòleg clínic, Doctor en Psicologia i especialista en conducta suïcida en menors del Servei de Psiquiatria i Psicologia de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
  • Dr. Joan Vegué i Grilló, director del Pla director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
  • Sra. Glòria Iniesta Guirao, representant de Salut Mental Catalunya i formadora de l'Associació per a la Prevenció del Suïcidi i l’Atenció al Supervivent.
  • Debat conduït per la Dra. Elena Requena Varón, directora del Grau de Treball Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (Universitat Ramon Llull).

L’aforament és limitat, prevaldrà l’ordre d’inscripció. El preu del dinar és de 20€.

Us demanem seriositat en la vostra confirmació per no malbaratar l’àpat. Per a més informació, contacteu al telèfon 93 430 16 06.

El Fòrum Social Pere Tarrés és un espai de reflexió plural en temes d’acció social organitzat amb la col·laboració del diari El País i que reuneix periòdicament representants de l’àmbit social, polític, educatiu, acadèmic, institucional o econòmic.
Al llarg de 15 anys, pel Fòrum Social Pere Tarrés hi han passat personalitats com ministres, presidents de la Generalitat o el president del Parlament Europeu, entre d’altres experts i expertes. Consulteu aquí les edicions anteriors del Fòrum Social Pere Tarrés.

Idioma: Català