Sr. Oriol Segovia-Minguet

Tornar a Equip

El Sr. Oriol Segovia-Minguet és professor i investigador de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. És graduat en Educació Social per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull (2014), va obtenir el títol de Màster en Direcció, gestió i intervenció en serveis socials per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull (2015). Actualment és doctorand en Ciències de l’Educació i l’Esport per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna – Universitat Ramon Llull. 

Té experiència professional de dotze anys amb persones amb drogodependències i en reducció dels seus danys. 

Ha impartit docència en la supervisió de pràctiques professionals al Grau en Educació Social i Treball Social al 1r, 2n, 3r i 4t curs, així com en les assignatures de Teories i processos educatius, Gestió d’organitzacions, Organització d’entitats i en la tutoria de treball final de grau. 

Desenvolupa la recerca en l’àmbit de les drogodependències, la reducció de danys, l’ètica aplicada i els drets humans i la gestió d’organitzacions.

Correu de contacte: osegovia@peretarres.org