Qui som

Dra. Montserrat Garcia Oliva | Directora del Grau en Educació Social - Directora Màster Universitari en Gerontologia i Promoció de l’Autonomia Personal - Directora del Programa Universitari per a Gent Gran

Experiència professional 

És professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Ha impartit docència en diverses assignatures del grau d’Educació Social i del grau de Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull, del grau de Comunicació i del grau de Turisme de l’ESERP (Universitat de Vic) i de CETA (Universitat de Girona), de la llicenciatura d’Antropologia (Universitat Rovira i Virgili). També als màsters i postgraus de Gerontologia (Universitat Ramon Llull, Universitat de Saragossa i Universitat de Barcelona) i de Direcció de Serveis Socials, Cooperació i Violència Familiar (Universitat Ramon Llull). Per últim, al Programa Universitari de Gent Gran.

Desenvolupa la recerca en els camps del procés d’envelliment i dels models de gestió en ONL al Grup d’investigació i Anàlisi Social (GIAS) de la Universitat Ramon Llull) i en els camps de l’alimentació, de gènere i persones grans com a investigadora al Grup d’Investigacions en Antropologia (GRIAFITS, Universitat Rovira i Virgili).

Formació

Es va llicenciar en Geografia i Historia per la Universitat de Barcelona (1986). Va realitzar un màster en Gerontologia Social per la Universitat Autònoma de Madrid (1992). Es va doctorar en Antropologia Social i Cultural per la Universitat Rovira i Virgili (1995) i es va postgraduar en Violència Familiar per la Universitat Ramon Llull (2006).

Publicacions

https://merit.url.edu/es/persons/montserrat-garcia-oliva-4