Entitats

A la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - Universitat Ramon Llull som conscients de la necessitat de formar els professionals i acompanyar les persones 

En aquests temps canviants, sabem com és d’important per als equips estar al dia, adquirir coneixements, establir nous contactes professionals i  generar dinàmiques que ajudin a créixer els nostres àmbits d’actuació. És per això que us oferim formació de qualitat  per donar resposta a les necessitats actuals de la societat.  

Fruit d’aquestes noves necessitats, us oferim una línia de formació universitària semipresencial i en línia per fer compatible la formació amb els horaris de feina, poder reduir els desplaçaments i garantir que els equips humans es puguin formar amb la mateixa qualitat que a la formació presencial. 

Perquè sabem com és d’important estar professionalment actualitzat, hem pensat en tu i en la teva organització.  Si vols continuar formant-te, consulta la nostra oferta formativa.

Informa’t sobre els acords preferents amb les entitats del tercer sector i com aprofitar el crèdit per a entitats de la Fundació Estatal de Formació per a l’Ocupació (FUNDAE), anterior Fundació Tripartida. Som una entitat acreditada, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudem a gestionar-ho.

Consulta les condicions especials per a matrícules bonificades per a grups d’alumnes.

Per a consultes específiques d’aquest àmbit i possibles convenis, escriu a infofacultat@peretarres.org o truca al 934 152 551 o 689 172 699.