Qui som

Irene fernández juncosa | Professora

Em defineixo com algú amb inquietud de seguir creixent com a professional i com a persona per poder fer millor el que més m’agrada, acompanyar persones i contribuir a fer del món un lloc millor

Experiència professional 

Actualment, combino dues activitats professionals. Treballo com a docent associada en els graus d’Educació Social i Treball Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés, des de gener de 2018, i com a tècnica superior d’emprenedoria a Barcelona Activa, des del juny de 2022.

Anteriorment a la docència, vaig treballar com a tècnica superior de coneixement i innovació a l’associació Casal dels Infants de Barcelona durant sis mesos. Prèviament a treballar en l’àmbit social vaig estar treballant 16 anys en oficines bancàries de CaixaBank, fent funcions de direcció d’oficina en gran part del recorregut.

Formació

Facultat de Psicologia Blanquerna (URL)
Actualment, fent el doctorat en Educació i Ciències de l’Esport.

Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL)
2017 - Grau en Educació Social
2017 - Expert universitari en Coaching en l’Àmbit Socioeducatiu
2015 - Màster universitari en Models i Estratègies d’Acció Social i Educativa en la Infància i l’Adolescència

Universitat de Barcelona (UB)
2004 - Llicenciada en Econòmiques
1999 - Diplomada en Empresarials

Publicacions

García, M., Requena, E., Ausona, M. i Fernández, I. (2021). Formació universitària sènior: Informe sobre l’impacte social en l’estudiantat. Xarxa Vives d’Universitats. ISBN: 978-84-09-27569-4.