Qui som

Aina Tur Segura | Professora

M'apassiona intervenir com a educadora social en l'àmbit de la justícia juvenil i participar així de generar segones oportunitats als adolescents i joves. De la mateixa manera que m'il·lusiona molt el fet de poder transmetre aquesta passió i il·lusió que tinc per l'educació i el treball social a l'alumnat.

Experiència professional 

En l'àmbit de l'educació social, té una àmplia experiència en la intervenció amb adolescents i joves, i, en concret, en l'àmbit de justícia juvenil. Ha treballat a un CRAE de noies adolescents i actualment treballa al Centre de Justícia Juvenil CE Can Llupià (Departament de Justícia). També ha exercit de treballadora social al Servei d'Urgències de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Tanmateix, té experiència en l'àmbit de la Cooperació Internacional al Desenvolupament, on va estar col·laborant amb NPH, organització que compta amb llars d'acollida a diversos països de l'Amèrica Llatina. Va crear i aplicar un programa de formació als professionals de les diferents llars de l'entitat viatjant pels diferents països on l'organització té les llars d'acollida per a infants i adolescents.

Des de l'any 2021, també imparteix docència com a professora associada a la Facultat Fundació Pere Tarrés de diferents assignatures com Fonaments de la intervenció socioeducativa, Habilitats socials, Gestió en situacions de crisis, Pràcticums, TFG, Intervenció en l'àmbit de la justícia, etc.

Formació

Graduada en Educació Social per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL (2015).

Graduada en Treball Social per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL (2017).

Màster universitari en Direcció, Gestió i Intervenció en Serveis Socials (DISS) per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés - URL (2021).

Doctoranda al Programa de Doctorat en Educació i Esport de Blanquerna (2023-2027).