Sra. Penélope Aguilera Martínez

Tornar a Equip

La Sra. Penélope Aguilera Martínez és investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va llicenciar i graduar en Teràpia Ocupacional per la Universitat Autònoma de Barcelona - Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa. Té el Màster en Direcció, gestió i intervenció en serveis socials per la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. També té el Màster en Prevenció en Drogodependències i altres conductes addictives de la Universitat Internacional de València (VIU). Actualment és doctoranda en Ciències de l’Educació i l’Esport per la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport – Universitat Ramon Llull. La seva trajectòria professional està vinculada a l’àmbit de la reducció de danys i les drogodependències i actualment treballa a la Fundació Àmbit Prevenció – Agència de Salut Pública de Barcelona. 

Imparteix docència al Grau de Teràpia Ocupacional de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional, al Màster de Prevenció en drogodependències i altres conductes addictives de la VIU i al Màster de Psicologia General Sanitària de la VIU. També coordina projectes del Grup SAMIS a la Universitat de Vic. 

Desenvolupa la recerca en els camps de la justícia i l’esport, l’Alzheimer i cultura, i la infància i l’adolescència; també, i vinculada a la tesi doctoral, en el camp de les drogodependències, la perspectiva de gènere i les teràpies assistides amb animals.

Correu de contacte: penelopeaguileramartinez@gmail.com