Sra. Anna López Romero

Tornar a Equip

La Sra. Anna López Romero és professora investigadora de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. Es va diplomar l’any 2000 en Educació Social i el 2006 en Treball Social a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull. L’any 2003 es va llicenciar en Antropologia Social i Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

També va obtenir el Màster en Desenvolupament internacional (Universitat Politècnica de Catalunya, 2004) i el Màster oficial en Models i estratègies d’acció social i educativa en infància i adolescència (Universitat Ramon Llull, 2016). Actualment realitza el programa de doctorat també a la Universitat Ramon Llull. 

Ha impartit docència en el Grau d’Educació Social i en el de Treball Social en les matèries de Serveis Socials, Pràcticum V i Pràcticum VI. També col·labora al Postgrau Petita infància, família i territori com a docent. 

Desenvolupa la recerca en els camps de la petita infància i els models de protecció a la infància i l’adolescència a Catalunya, i el sistema que els empara.

Correu de contacte: alopezro@peretarres.org