Marta Eugènia Gonzàlez Gutiérrez

Màster en Direcció, Gestió i Intervenció en Serveis Socials ( Ramon Llull), Màster en Gestió Pública i Govern Local ( UAB), Posgrau en Participació Ciutadana i desenvolupament local ( UAB), Posgrau en associacions i entitats del tercer sector ( UAB), Posgrau en polítiques de joventut (UB), Diplomatura en Educació Social ( UAB), Expert em mediació i ressolució de conflictes ( UOC).

Cap de Serveis a les Persones administració pública. Cap de polítiques de mobilitat pública i desenvolupament local. Assessora en polítiques de desenvolupament estratègic local d'alt impacte territorial. Gerent de l'Ateneu Popular de Nou Barris. Cap d'Infància i Joventut a l'administració pública. Coordinadora de les Àrees de Cultura, Igualtat, Esports, Educació i Serveis Socials a l'administració pública. Fundadora de l'Associació Actituds, Projectes comunitaris des de l'opció social. Gestora de projectes internacionals i de cooperació al desenvolupament a Nicaragua.

Coordinadora del Màster en Direcció, Gestió i Intervenció en Serveis Socials. Tutora de Màster MU. DISS, docents i membre de tribunals. Docent a Grau en educació social i treball social. Coordinadora Expert Universitari en Direcció d'ONL. Coordinadora del Expert universitari en Direcció i Gestió de RRHH per ONL.

Àmbits de coneixement

Direcció pública · Serveis socials · Emprenedoria social · Educació comunitària · Desenvolupament estratègic sostenible