Clara Kirchner

La Sra. Clara Kirchner és llicenciada en filologia anglo-germànica per la Universitat de Barcelona. S’ha seguit formant cursant màsters i postgraus en diferents universitats i escoles de negocis i en diferents àrees relacionades amb la gestió empresarial com les Relacions Internacionals, la Direcció en Comunicació Estratègica, el programa Vicenç Vives en “valors, lideratge i compromís ètic”, el Postgrau en Responsabilitat Social Corporativa i la Direcció i Gestió de Programes Europeus. 

Ha passat llargues temporades estudiant a l’estranger. Les més destacades són un any acadèmic a Estats Units i un any a la Giessen Universität, a Alemanya. L’anglès i l’alemany han estat els seus idiomes de treball en els entorns laborals. 

Té un extens coneixement del sector educatiu universitari i de la gestió d’aquest tipus d’organitzacions. Ha treballat durant tota la seva carrera professional en diferents universitats i escoles de negocis com ESADE (12 anys), la Barcelona Graduate School of Economics (10 anys), la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra (5 anys) i la UOC (1 any). Ha ocupat diferents funcions i càrrecs de direcció en les àrees de comunicació i màrqueting, de la xarxa d’antics alumnes, del servei de carreres professionals, de les relacions institucionals, de les relacions corporatives i de les relacions internacionals.

Àmbits de coneixement

Relacions institucionals · Relacions internacionals · Transformació organitzacional · Planificació estratègica · Vinculació i fidelització de grups d'interès 

Perfil de Linkedin: https://www.linkedin.com/in/clarakirchner/