Anna Ballesteros Urpí

Doctora en Educació (UB). Màster Universitari en Counseling (Rhode Island College, EUA). Diplomada i Grau en Educació Social (URL).

Educadora social en l’Hospital de Dia Infanto-Juvenil de l’Hospital Clínic de Barcelona. Directora dels postgraus en Petita Infància i en Eines per a la Intervenció Socioeducativa, Universitat Ramon Llull. Counselor per persones que viuen amb VIH/SIDA, Creación Positiva. Counselor d’adolescents i les seves famílies, Esperanza i Dept. de Justícia (NY, EUA). Directora de programa per persones amb VIH/SIDA, Circulo de la Hispanidad (Hempstead, EUA).

Docent en el grau d’Educació Social i Treball Social, en el Programa Universitari per Gent Gran (PUGG) i en el màster en Counseling de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL). Docent col·laboradora en el Màster de Pedagogia Hospitalària (UB) i professora col·laboradora de la UOC.

Àmbits de coneixement

Salut mental · Infància · Adolescència · Counseling · Recuperació personal 

Perfil del Portal de Recerca de Catalunya: https://portalrecerca.csuc.cat/simple-search?query=Anna+Ballesteros-Urpi&sort_by=score&order=DESC