Notícies
 Tornar

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (VI)

18.02.21

A partir del dilluns 22 de febrer, es reprenen les activitats d'educació en el lleure dirigides a infants que es troben en les etapes d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Amb tot, des del MCECC, volem seguir apropant-vos noves propostes d’activitats per tal de fer esplai de manera telemàtica. 

Una us servirà per als infants més petits de l’esplai (la podeu realitzar aquest cap de setmana; de moment, el darrer que haureu de dur a terme la vostra activitat de manera telemàtica) i l’altra pels adolescents i joves (que encara no poden tornar a fer esplai presencial). 

-Els codis QR. Conèixer i usar els codis QR com a recurs per preparar activitats d'esplai telemàtic per a infants de totes les edats. 

- Com ens connectem? Dinàmica per veure com es creen les xarxes de contactes a les xarxes socials amb joves a partir de 13 anys. 

En els següents enllaços, podeu consultar les fitxes d'activitat telemàtica ja publicades: #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II) , #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (III) , #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (IV) i #AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (V)

D'altra banda, també us recordem que compteu amb les pregàries del MCECC per crear moments de reflexió amb els infants i joves. Les trobareu filtrant per 'pregàries' a l'apartat de materials i recursos de la pàgina webPer últim, us apropem un document amb recursos telemàtics per a fer reunions més participatives. 

Gràcies a tots i totes per la vostra tasca i... Seguim fent Moviment!