Notícies
 Tornar

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament (II)

13.11.20

A causa de les restriccions sanitàries recents per frenar la pandèmia de la covid-19, la Generalitat de Catalunya ha allargat la suspensió de les activitats de lleure. Amb tot, l’esplai no s’atura i, ara més que mai, és important que us mantingueu al costat dels infants i joves.  

Per això, des del MCECC, volem apropar-vos propostes d’activitats (que anirem ampliant setmanalment) per tal de seguir amb la vostra tasca de manera telemàtica. En aquest enllaç, podreu veure les propostes de la setmana passada. 

Una us servirà per als infants més petits de l’esplai i l’altra pels adolescents i joves. 

-Contes digitals (petits). La xarxa ens ofereix eines molt interessants per crear un conte amb els més petits de l'esplai a través d’una plataforma de videoconferència. 

- El nostre estat d'ànim amb Instagram (joves i adolescents). Dinàmica per a realitzar a través d’una plataforma de videoconferència per mostrar en imatges el nostre moment actual. 

D'altra banda, també us recordem que compteu amb les pregàries del MCECC per crear moments de reflexió amb els infants i joves. Les trobareu filtrant per 'pregàries' a l'apartat de materials i recursos de la pàgina web 

Per útim, us apropem un document amb recursos telemàtics per a fer reunions més participatives. 

Gràcies a tots i totes per la vostra tasca i... Seguim fent Moviment