Notícies
 Tornar

#AraMesQueMaiEsplai: propostes per a fer esplai telemàticament

05.11.20

A causa de les restriccions sanitàries recents per frenar la pandèmia de la covid-19, la Generalitat de Catalunya ha suspès les activitats de lleure. Amb tot, l’esplai no s’atura i, ara més que mai, és important que us mantingueu al costat dels infants i joves.  

Per això, des del MCECC, volem apropar-vos propostes d’activitats (que anirem ampliant setmanalment) per tal de seguir amb la vostra tasca de manera telemàtica. Una us servirà per als infants més petits de l’esplai i l’altra pels adolescents i joves. 

-La família Potato (infants). Activitat per a realitzar a través d’una plataforma de videoconferència i per la qual els infants requeriran  material a casa. Ens servirà per expressar les seves emocions. 

-L’assassí del WhatsApp (adolescents i joves). Els adolescents de l'esplai podran jugar amb el seu telèfon mòbil des de casa a aquesta nova versió dels jocs de sempre. 

D'altra banda, també us recordem que compteu amb les pregàries del MCECC per crear moments de reflexió amb els infants i joves. Les trobareu filtrant per 'pregàries' a l'apartat de materials i recursos de la pàgina web 

Per útim, us apropem un document amb recursos telemàtics per a fer reunions més participatives

Gràcies a tots i totes per la vostra tasca i... Seguim fent Moviment