Notícies
 Tornar a Notícies
  • Comunicat davant l'anunci de suspensió de les activitats de lleure educatiu per la covid-19
  • Comparteix a les xarxes socials

Comunicat davant l'anunci de suspensió de les activitats de lleure educatiu per la covid-19

13.11.20

*Aquest comunicat segueix vigent fins al dia 23 de novembre, després de la pròrroga de les mesures presses per les autoritats competents. 

Benvolguts centres d’Esplai,   

Aquest 29 d’octubre, la Generalitat ha anunciat la suspensió de les activitats de lleure educatiu infantil i juvenil durant els pròxims 15 dies en el marc de les noves mesures adoptades per frenar la pandèmia de la covid-19.  

Davant d’aquesta situació, us transmetem la voluntat del MCECC d’acompanyar-vos en qualsevol circumstància que se’n pugui derivar i us animem a seguir al costat dels infants i joves (com ja vau fer durant el període de confinament) per a realitzar la vostra tasca educativa, un compromís indispensable actualment.  

Des del Moviment seguirem realitzant per mitjans telemàtics les nostres activitats previstes i posposarem aquelles que només es puguin dur a terme de manera presencial. En cas que disposem de qualsevol novetat o informació que pugui ser rellevant us ho comunicarem de manera oportuna.   

Per a nosaltres, el lleure és un servei essencial i indispensable i -en aquesta època que ens ha tocat viure- es fa més necessari que mai. Sempre que estigui en les nostres mans, lluitarem per aconseguir la represa segura de l’activitat d’esplai. Mentrestant, cuideu-vos molt vosaltres i a la gent del vostre entorn.  

Si teniu qualsevol dubte o consulta us podeu adreçar al vostre promotor/a de referència, als membres del Consell Directiu o al correu electrònic secretaria.mcecc@peretarres.org 

 

Consell Directiu 

29 d’Octubre de 2020